12 trendi ruha, ami nagyon előnytelen, ha több mint 70 kiló vagy

Pusztán a divat rossz tanácsadód lehet, ha alacsony vagy, és az alakod pár pluszkilóról árulkodik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Amióta szabadabb felfogást hirdet a divat, előfordul, hogy egyes irányzatai több félreértelmezésen esnek keresztül, mire bekerülnek az utcai trendekbe. Való igaz, hogy ma már az íratlan szabályok is engedékenyebbek, hiszen összekerülhet a mintás mintással, az élénk színek kortalanul viselhetőek, illetve nappal sem tilos csillogni vagy átlátszóba bújni. A régimódi korlátok eltörlése azonban nem azt jelenti, hogy a testalkatot és a jó ízlést figyelmen kívül hagyva kellene öltözködni. Bár manapság arra buzdít a divat, hogy önbizalmat ad, ha követed, ennek a sugallatnak nem ajánlatos ész nélkül bedőlni.

Csalóka az is, hogy a plus size, vagyis méretes modellek inkább teltkarcsú alakkal rendelkeznek, sőt, magasabbak és arányosabbak, mint az átlagos nők, és csak a vékony szupermodellekhez viszonyítva tűnnek teltebbnek a teljesen feszes, nőies idomaikkal. Így természetesen a ruhák is másképp állnak rajtuk, mint olyasvalakin, akinek valóban párnás a csípője, nagy a hasa és vastag a combja.

Bár a súlyod önmagában még nem határozza meg, hogy mit vehetsz fel, és mi az, ami felejtős számodra, ha többet nyomsz 70 kilónál, bizonyos alakformáló trükkök már nem váltják be ígéretüket, és néhány divatos fazonról le kell mondanod, amennyiben nem csupán trendi, hanem ízlésesen nőies akarsz lenni.

Nézd meg, milyen trendeket hoz az ősz!

Ideális fazonok, ha nagy a cicid

Már akkor is érdemes jobban odafigyelned a fazonokra, ha nőiesen formás az alakod, de optikailag teltebbnek mutat a nagy mellméreted. Íme, a legjobb öltözködési tippek!

Ezt is szeretjük