8 előnyösnek hitt nadrágfazon, ami tönkreteszi az alakodat

Egyes fazonokat piedesztálra emelt a divat, de nem szerencsés minden verziójuknak próba nélkül bedőlni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az egyenes szárú és az A-vonalú nadrágfazonok úgy épültek be a köztudatba, hogy mindenkinek jól állnak, mert megnyújtják, illetve láthatóan javítják az arányokat. Ez így is van, viszont arról általában nem szól a fáma, hogy kevés szabásváltoztatás is elegendő ahhoz, hogy a remek tulajdonságaik más irányt vegyenek, és inkább az alakod ellen forduljanak. Elég csupán, ha picivel kurtább vagy bővebb a nadrágszár, esetleg átgondolatlanul buggyos vagy szűkös a nadrágülep, és máris másképp festesz, mint ahogy akartál. Sokaknak talán már a könyökén jön ki, hogy az sem jó, ha túl trottyos az anyag, de az is szörnyű, amikor itt-ott bevág, ám még mindig látni olyan nőket az utcán, akik bármit felvesznek, ha divatos.

A trendek azonban gyakran csalókák, mert a divattervezők nem minden esetben az átlagos női alakot veszik figyelembe. Bár rendszerint a testalkati adottságoktól függ, hogy valakin borzasztóan vagy csinosan állnak bizonyos nadrágfazonok, néhány verzió esetében már kevésbé lehet azzal érvelni, hogy a vékonyakon minden jól mutat, nekik mindegy, mit viselnek. Ugyanis a magasság, a lábhossz és az arányosság éppúgy szerepet játszik az összképben, tehát voltaképpen nem is a kilóké a döntő szerep. Akár széles a csípőd, akár nem, az alábbi kreációkkal csak ronthatsz az alakodon!

Nézd meg, mi lesz az őszi divat!

Csalóka pólófazonok

A pólók között is akadnak olyan trendi fazonok, melyek első ránézésre jól mutatnak, de felvéve sajnos kiábrándítóak. Ezeket jobb elkerülni!

Ezt is szeretjük