Ez lesz az őszi divat
Már vásárolhatsz hozzá a leárazásokon
Egyes nyári trendek átfolynak az őszbe. Megmutatjuk, mit ments át az új szezonba, mivel frissül a divat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ősz a leghálásabb szezon az öltözködés tekintetében, hiszen a korai, se nem meleg, se nem hideg napok számtalan stílusvariációt engednek meg, illetve változatosan lehet a lengébb, vastagabb rétegekkel játszadozni. Ha szerencsénk lesz, talán idén is sokáig kitolódik a száraz, napsütéses idő, ami ruházkodás szempontjából szintén kedvező lenne, mert az ősz küszöbét átugorva a trendek sem bonyolódnak gyors, éles váltásokba.

A divattervezők legalábbis számos nyári irányzatot átemelnek a falevélhullató időszakba, valamint az élénk színeket és tarka mintákat sem száműzik rögtön a palettáról.

Így a júliusi-augusztusi leárazásokon nemcsak a következő nyárra, hanem az őszi hónapokra is ki lehet fogni ezt-azt, ami könnyen összekombinálható zárt lábbelivel és meleg pulóverrel.

Nyárismétlő őszi trendek

A színpárosításokban lesz némi újítás, de egyelőre nem sok frissességet mutat fel az őszi divat. Ezúttal nem borulnak szürkeségbe a hűvösebb napok, ám a vibráló árnyalatok mellett a lágyabb, sötétebb tónusok úgyszintén megjelennek majd. Vezető helyen lesz a kék és a zöld, melyeknek kevert és tiszta, világosabb és morózusabb színváltozataival szintén gyakran lehet majd találkozni. Míg nyáron csak az elegáns, szupernőies kollekciókban bukkantak fel a fekete-fehér kombinációk, ezúttal a glam rockos trendekben is megvillantják dögös verzióikat, bőrrel kiegészítve.

A retró módi sem készül még téli álomra, mert színes tapétamintáit tovább élteti majd az őszi divat. Efféle holmikkal, illetve etno, népies stílusú cuccokkal is érdemes felszerelkezni őszre. Ezek közül hamarosan nagy szerepet kap a tarka gipsy trend, mely bohém, nagyrózsás ruhákat, illetve drámai sminkeket hoz magával. A peplum fazonokra, csipkés kreációkra ugyanúgy érdemes kiélezni a szemed, mert lehet, hogy még ott bujkálnak a leárazásokon, ráadásul nem jár le egyhamar a divatszavatosságuk.

Képeken az őszi divat

Nézd meg, milyen trendekkel bővül az új szezon, illetve mi az, amit már most beszerezhetsz vagy átmenthetsz a kora őszi időszakba!

Ezt is szeretjük