Kitisztítja a pórusokat az 1 perces arcmosási technika - Videón a hatásos módszer
Sima öblítés helyett érdemes ezt bevetni: egyszerű, mégis gyönyörű, tiszta bőrt varázsol ez a módszer.

arcmosas
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arcmosás egy egyszerű alapfeladatnak tűnhet, ám sokkal több hibafaktor van benne, mint azt bárki gondolná. Egyáltalán nem mindegy, hogyan, mivel, milyen hőmérsékletű vízzel öblíti át valaki a bőrét, mert a nem megfelelő technikától kiszáradhat, érzékennyé, pirossá vagy éppen pattanásossá válhat.

Van azonban egy, a netezők körében már igen népszerű módszer, mely sokkal hatékonyabbá teszi az egyszerű lemosást: ötvözi az arctisztító használatának és az öblítésnek a folyamatát, így varázsolja láthatóan szebbé, tisztábbá és ragyogóbbá a bőrt.

60 perces arcmosási módszer a tiszta bőrért

Az interneten kering egy videó, mely egy csodatévő, 60 másodperces arcmosási technikát ígér: nem kell hozzá semmi más, csupán víz és a szokásos, bőrtípusodhoz illő arclemosó. Már több mint 406 ezren látták, rengetegen ki is próbálták, és a tesztelők nagy része teljesen odavolt az eredményért. A bőrápolási szakértő és blogger részletesen mutatja be a felvételben, mit kell tenni, és azt is elárulja, hogy a módszer ugyanúgy működik zsíros, pattanásos arcon, ahogyan száraz, érzékeny bőrön is.

A lényege annyi, hogy egy percen keresztül kell mosnod az arcodat, méghozzá az ujjbegyeiddel végzett masszírozó mozdulatok segítségével. Először nedvesítsd be a bőrödet, majd vidd fel a kedvenc lemosódat, és dörzsöld át vele picit az arcod, majd másold le a lány mozdulatait a videóból, melyeket nagyjából 2:55-től láthatsz. Ha pedig elkészültél, öblítsd le langyos vízzel, majd töröld meg.

Miért olyan jó ez a technika?

A blogger elmondja, a módszer segíti a bőr, a pórusok és a makacs mitesszerek tisztulását, hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, ragyogóvá, élettel telivé teszi az arcot, és még a pattanásokat, pigmentfoltokat is elhalványítja. Hatását pedig a bőrgyógyászok is megerősítették: elmondták, hogy rengeteg előnye van, és tényleg gyönyörűbb lesz tőle a bőr, mint valaha. A masszírozó technika ugyanis felpezsdíti a vérkeringést, stimulálja a nyirokkeringést, így beindítja az öntisztulást, elősegíti a kollagéntermelést, valamint időt ad az arclemosónak ahhoz, hogy valóban hasson, hiszen lemossuk, így egyébként nem lenne ideje kifejteni a hatását. A mozdulatoknak köszönhetően pedig ráadásul a pirosságot, puffadtságot is csökkenti, így gyorsan, láthatóan szebb lesz tőle az arc. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A bőrgyógyászok egyébként mindenkinek ajánlják ezt a módszert, de felhívták a figyelmet arra, hogy csak abban az esetben lesz ilyen hatékony, ha a megfelelő arclemosóval csinálod. A legjobb szulfát- és illatmentes terméket választani, a problémás, zsíros bőrre pedig a gél állagú, tisztító, esetleg kis mennyiségben glikol-, szalicil- vagy AHA-savat tartalmazó kencék lesznek a legjobbak.

Gyorsan ható házi szerek pattanások ellen

Gyorsan leviszik a gyulladást, és eltüntetik a pattanásokat a következő házi kencék: mutatjuk, mit vess be, hogy reggelre már nyomuk se legyen a pukliknak.

Ezt is szeretjük