4 extra dúsító, hosszabbító szempillaspirál
A spirálozás nem maradhat el a sminkelés során. Milyen termékeket használj az extra vastag szálakért?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sminkszereknek se szeri, se száma, az egészen mindennapos alapozótól kezdve a profik által használt arckiemelő fényszérumokig rengeteg praktikus termék kapható.

Ami mégis biztos, az az, hogy minden nő polcán és neszesszerében ott van a szempillaspirál.

Még az is áthúzza reggel a pilláit, aki szinte soha nem sminkel. A spirál nagyobbá teszi a szemet, keretet ad neki, kinyitja a tekintetet.

Soha nem szabad, hogy elmaradjon, ha sminkelsz. Ez legyen a befejező művelet, de előtte fésüld át a pilláidat, hogy ne maradjon rajtuk púderpor.

A szempillákat alulról felfelé fesd ki, és menj át rajtuk kétszer. A szemedet nyisd nagyra, és ne felejtsd el az oldalsó pillákat sem.

Ami azonban az alsó pillasort illeti, inkább ne fesd ki. A lehulló festékdarabkák ugyanis sötét árkokat vonhatnak a szemed alá, és legyen akármilyen tartós a szempillaspirál, a szem az arc legmozgékonyabb része, így szinte lehetetlen, hogy az egész a helyén maradjon.

Ha erősebb a sminked, akkor nem elég egy egyszerű spirál. Válassz dúsítót, ami egyensúlyban van a smink többi részével. Ha a festék összecsomósodna, akkor húzogasd le a keféről. Akár az erős sminkhez, akár a vékony pilláidhoz keresel spirált, az alábbiak garantáltan dússá varázsolják őket.

Drámai hatás

A műszempilla felrakása gyakorlatot igényel, és elég macerás is. A Max Factor False Lash Effect spiráljával elég két húzás, és máris elérted a hatást, amit egyébként csak a műszempilla adhat. A Max Factor eddigi legnagyobb keféjét egy szabadalmaztatott, speciális festékbe mártotta. Ennek köszönhetően a szempillák vastagok és dúsak lesznek, ugyanakkor rugalmasak maradnak. A finomabb hatásért elég egyszer átszínezni a pillákat, ha azonban erős a szemsminked, menj át rajtuk nyugodtan kétszer. Bár kapható barnában és kékben is, mi a feketét javasoljuk.

Csomómentesen

Ha esetleg tartasz attól, hogy a szempilláid nem dúsak, hanem csomósak lesznek, akkor válaszd a Rimmel London Max Volume Flash spirálját. Különleges, homorúan álló szálai tökéletesen szabályozzák, hogy mennyi festék kerüljön a pillákra, így dúsak lesznek, de nem ragadnak össze. Ráadásul elég egyszer végigszaladni rajtuk, az eredmény máris tökéletes. Ha hosszú nap elé nézel, akkor is jó választás, mert a festék akár 16 órán keresztül is biztosan ül a pillákon, ha viszont szeretnél megszabadulni tőle, könnyen lejön a szemfestéklemosóval.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Külcsín és belbecs összhangban

Ha nemcsak azt tartod fontosnak, hogy egy termék hogyan teljesít, de annak is örülsz, ha szép csomagolásba bújtatták, akkor biztosan tetszik majd az Astor Volume Diva spirálja, mely aranyszínben pompázik. Sűrűvé, tömötté és íveltté varázsolja a pillákat, köszönhetően a különleges feketeorchidea-kivonatnak, illetve az aranynak, mellyel a festéket dúsították. A festék különleges formulája ápolja is a pillákat, és óvja attól, hogy töredezzenek. Vízálló változatban is kapható - ezt ezüstszínben találod meg.

Szétválasztott pillák

A Maybelline Volum' Express spirálja nemcsak a dús hatásról gondoskodik, de azt is garantálja, hogy a szálak külön-külön álljanak. A festék háromszor vastagabbá teszi a pillákat. Növényi eredetű lipoviasz-összetevője és speciális, csomósodást gátló keféje dússá varázsolja, és egyenként választja szét pilláid. Két rétegben vidd fel, mégpedig úgy, hogy nem hagyod megszáradni az első réteget a második felvitele előtt. Szemészetileg tesztelt és hipoallergén, így akkor is bátran alkalmazhatod, ha kontaktlencsét viselsz.

Ezt is szeretjük