Gyönyörű a Victoria’s Secret Down-szindrómás modellje - A 25 éves Sofía Jirau történelmet írt
A Down-szindrómás Sofía Jirau tavaly kezdett modellkedni, idén pedig a Victoria’s Secretnél írt történelmet. Bemutatjuk a fehérneműmárka legújabb sztárját.

sofia cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időszakban az egész világot bejárta a hír, miszerint a Victoria’s Secret szerződtette első, Down-szindrómás modelljét. A szőke szépség ezzel történelmet is írt, hiszen a márka soha nem dolgozott még olyan manökennel, aki extra kromoszómával született.

De kis is Sofía Jirau? Mikor kezdett modellkedni, hogy lett sikeres, és mi a legfőbb célja karrierje során? Bemutatjuk a fehérneműóriás legújabb, gyönyörű üdvöskéjét.

Ő a Victoria’s Secret első Down-szindrómás modellje

A fiatal nő 1996-ban született Puerto Ricóban. Az ázsiai Tatlernek adott interjújában elárulta, a gimnázium elvégzése után nehézséget okozott számára, hogy milyen pályát válasszon. Úgy tapasztalta, a Down-szindrómások számára nem igazán volt munkalehetőség, végül azonban helyet kapott egy fejlesztőcégnél. Azóta is náluk dolgozik, egy éve pedig modellkarrierbe kezdett. Régi álma teljesült azzal, hogy ilyen híres márkától kapott felkérést, és azt reméli, történetével, képeivel másokat is inspirálhat.

Képek: Instagram/sofiajirau.

Ezt is szeretjük