Az élet illata, a szolidaritás ékszere (x)
Tous H2O
A Tous ékszerkollekció ihlette illat rabul ejti a szíved. A parfüm az életből született az életért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tous H2O tökéletes harmóniát képez a természet és a magas szintű technológia között; a luxus és a fenntarthatóság között. A farmok, gazdaságok természetes nyers alapanyagai, a biológiailag lebomló csomagolás, a parfümüveg és az összetevők, mind tiszteletben tartják a fenntartható fejlődés normáit.

Ráadásul ha ilyen parfümöt vásárolsz, nemcsak egy fantasztikus illatélménnyel leszel gazdagabb, de támogathatsz egy nemes ügyet is.

Egy illat neked, a világért

A Tous H2O parfümök értékesítése során keletkezett bevétel százalékos aránya adományozásra kerül az NGO Internóm Oxfam részére, mely egy tudatos társadalmi és környezetvédelmi felelősséggel bíró nemzetközi szervezet. Becslések alapján az adományozásra kerülő bevétel személyenként 15 liter ivóvíz kiosztását - 10 napra elegendő folyadék - teszi lehetővé valamely fejlődő országban, ahol ez a szervezet tevékenykedik. Ez az elkötelezettség folyamatos, vagyis addig él, amíg az illat a piacon van.

A termék csomagolásába a sérült és mozgásképtelen embereket is bevonták. A szemet gyönyörködtető parfümüveg 25%-ban újrahasznosított anyagból készül.

Az ékszer illata

Miként minden Tous parfümöt, ezt az illatot is egy Tous ékszerkollekció ihlette. A Tous H2O ékszerkollekció hatalmas sikernek örvend az ékszermárka történetében. A Tous H2O ékszerek – melyek kék topázból és 18 karátos sárga aranyból vagy kiváló minőségű ezüstből készülnek – a szolidaritás ékszerei, egy vízcseppet jelképeznek.

Az üveget a Tous H2O ékszer kollekció legkedveltebb eleme, a topáz ihlette. A parfüm üvege kék és áttetsző, akárcsak a víz. Az elegancia, a csillogás és a drágakő alakja valódi ékszerré változtatja át a parfümöt.

Lélegezd be a természetet!

Az illat a vizes illatcsaládba tartozik. A fejjegyben a lédús, Olaszországból származó citrom és a bolgár levendula esszenciális olaja kelti életre az illatot. A szívjegy egy csokor rózsával öleli át a bőrt. Az illat az alapjegyben gyömbérrel, valamint fás jegyekkel - cédrussal és ausztrál szantálfával - egészül ki. Organikus alkohol hozzáadásával készül.

Az illat különleges üvegét egy csepp víz inspirálta, azt a luxust szimbolizálva, mely mindenki számára elérhető lehet. A víz az élet forrása, nagy kincsünk. Miként az óceán milliónyi apró vízcseppből áll, mi is mindannyian egy-egy vízcsepp lehetünk a szolidaritás tengerében.

Tipp: Válogass az új, őszi Douglas magazinból, számtalan újdonsággal várnak az üzletekben is!

A Douglasnál mindig találsz kedvedre valót

Kíváncsi vagy milyen a bőrtípusod, hogyan ápold bőrödet, hogy az sugárzóan szép legyen? Személyre szabott tanácsadás keretében a Douglas szakemberei segítségével megismerheted, milyen ápolást igényel arcbőröd, hogyan teheted kezeidet ragyogóvá, megmutatják, hogyan készítheted el sminkedet, és megtanítanak azokra az apró praktikákra, melyek hétköznapjaidat is ünnepivé varázsolják!

Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni egy Douglas Parfümériába, ahol magas színvonalú kiszolgálásban lehet részed. Ha pedig otthonod kényelmében válogatnál látogass el weboldalukra, vagy lapozd fel a legújabb, őszi katalógust, mely kihagyhatatlan ajánlatokban bővelkedik.

Kizárólag a Douglasnál!(%oldalmero(498787, 405507)%)

OLVASD EL EZT IS!

lead 1
  • testápolás
  • Szépség és divat

Egy a természettel (x)

Ezt is szeretjük