53 éves, de 30-nak néz ki a nő: elárulta, mitől fiatalabb 20 évvel a koránál
A gyönyörű modell részletesen elmesélte, mit tesz mindennap azért, hogy ennyire fiatalos maradjon.

donna anna omanski
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bomba formában lévő Donna Anna Omanskinak első ránézésre biztosan senki nem tudná megtippelni a valódi korát. A legtöbben valószínűleg azt gondolnák, hogy nagyjából harminc körül lehet, pedig valójában 53 éves.

A modellként és táplálkozási szakértőként dolgozó anya elképesztően fiatalos, húsz évet simán letagadhatna. És, hogy mi a titka? Mitől ilyen gyönyörű, feszes a bőre, és mitől ilyen dögös az alakja? A neten szerencsére ezt is elárulta.

Mit eszik, és mit iszik, hogy ennyire fiatalos marad?

Persze, a gének is hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen szuper formában van, de az biztos, hogy az életmódjával is bőven tesz azért, hogy így nézzen ki. Elárulta, hogy, mivel 15 éves kora óta modellkedik, muszáj volt odafigyelnie az alakjára, és egyébként sem az az otthonülő típus. Tizenéves korában versenyszerűen lovagolt, most pedig boxolni és edzőterembe jár, ha erre nem marad ideje, akkor sem pihen, hanem félórás sétára indul esténként.

Úgy érzi, igen szerencsés, mert, bár az iskolában imádta a kolbászt, a fánkot és a lekvárt, felnőttként ezeket egyáltalán nem kívánja, inkább az egészségesebb ételeket szereti. Már évek óta vegán étrendet követ, minden reggel zöld teát iszik, és még sosem fogyasztott kávét. Az alkoholt azonban nem vonja meg magától teljesen, néha-néha szívesen elfogyaszt egy pohár bort a vacsora mellé.

Mindenkinek azt tanácsolja, ha meg szeretné őrizni fiatalosságát, akkor figyeljen az étkezésére: fogyasszon minél kevesebb telített zsírokban és transzzsírokban gazdag ételt, és minél több magas rosttartalmú finomságot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Perfetto, a kávészemektől az utolsó cseppig

A Dinamica Plus kávéfőző széles receptválasztékának köszönhetően minden napszakban elhozza a perfetto kávé pillanatot. Krémes cappuccino reggel, egy kis plussz energia ebéd után egy espresso társaságában, egy koffeinben gazdag hosszú kávé amikor már csak a napot szeretnéd túlélni. De’Longhi, frissen őrölt kávé minden csészében, bármelyik is legyen a kedvenced.

Promóció

Így ápolja az arcát

Természetesen bőre ápolására is nagyon odafigyel. Reggel az első és legfontosabb lépés számára az arcmosás, amit habzó tisztítóval végez, enélkül ugyanis szerinte élettelennek tűnik az arca. 25 éves korától kezdve A-vitamin-, azaz retinoltartalmú szérumot használt leginkább a nehezen kezelhető aknéra, ma pedig már bőre fiatalosságának és feszességének megtartására veti be ezt heti egy-két alkalommal.

Plasztikai beavatkozásnak sosem vetette alá magát, és nem is szeretné, de rendszeresen jár kozmetikushoz, és néhány arckezelést is kipróbált. Ezek közül dermarolleres kezelést tartja a leghatásosabbnak, ami szerinte láthatóan simított a ráncain.

Mindezeken kívül pedig igyekszik minél kevesebbet stresszelni, és higgadtan kezelni a problémákat. Úgy véli, mindenkinek meg kell találnia azt, ami valóban boldoggá teszi. Mert szerinte, ha valaki boldog, az nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy fiatalos maradjon a külseje.

Nők, akik legalább húsz évvel fiatalabbnak néznek ki

Nemcsak Donna Anna Omanski látszik jóval fiatalabbnak a koránál. A következő nők szintén letagadhatnának 20-25 évet a korukból. Elárulták leghatásosabb, legfontosabb szépségtrükkjeiket.

Fotók: Instagram.

Ezt is szeretjük