Milyen formájú a cicid?
Íme, az ideális cicifix!
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fazonú melltartót viselsz. Találd meg a tökéletesen rád illő darabot, és hozd ki melleidből a legtöbbet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Természetes, hogy minden nő szeretné a legtöbbet, a legjobbat kihozni a melleiből. Ehhez a legegyszerűbb eszköz a jól megválasztott melltartó, mely formázza, tartja, esetleg optikailag nagyítja a mellet. Viszont nagyon nem mindegy, hogy milyen is az a melltartó, mert ahogy javítani képes a kebleken, egy rosszul választott darab bizony ronthat is az összképen.

Az ideális melltartót elsősorban a mell mérete határozza meg, hiszen nem ugyanaz a fazon formálja a lógó mellet, mint tartja meg a nagyot. Emellett természetesen az is fontos, hogy kényelmes legyen.

Kis mellek

Tévhit, hogy a kis mellekre nem kell melltartó, hiszen a kis mell is zsírszövetből áll, és, bár a súlya nem akkora, menstruációkor megnőhet, és a bőrnek sem tesz jót, ha nem segíti semmi a tartásban. Másrészt az apró kebleknek van leginkább szükségük arra, hogy kissé megnöveljék őket.

Sportoláshoz elegendő egy erősebb gumirésszel ellátott sportmelltartó. Ha formálni szeretnéd, akkor válassz push up melltartót. A legjobb, ha külön betétet is teszel a cicifixbe. Ha ugyanis a mell nem tölti ki a melltartó kosarát, akkor hiába nyomod össze, nem lesz nagyobb.

Ha kicsi a melled, akkor nem érdemes csupán merevítős fazont választani, mert ezzel csak felemeled a melled, de nem kiemeled.
Egyre több helyen lehet kapni bikinifazonú, tehát háromszöges melltartót. Amennyiben szivacsos, úgy jó lehet az apróbb keblekre is, de a csupán finom anyagból állóak a közepes mellűeknek állnak jól.

Közepes mellek

A se nem túl nagy, se nem túl kicsi mellekre szinte minden fazon passzol. Ezért elsősorban a formája határozza meg az ideális melltartót.

Egy-két gyerkőc után bizony a mellek megereszkednek, és szükségük lehet jelentősebb támogatásra. Ha inkább oldalirányba állnak, akkor a mellkas közepe felé tereli őket egy push up melltartó, de egy merevebb szivacsos melltartó is elég lehet.
Ha inkább lefelé lógnak, akkor próbáld ki a felül egyenesen vágott, úgynevezett dekoltázsemelő melltartót.

Ha nincs szükséged emelésre, és melleid legjobb formájukat hozzák, akkor szinte mindegy, hogy milyen melltartót viselsz. Akár a legfinomabb anyagból varrott épphogy melltartót is magadra kaphatod. Arra azonban figyelj, hogy a melleknek alápolcolásra van szükségük, hogy ne ereszkedjenek meg idő előtt. Így, ha hiúságod nem is indokolja a melltartó viseletét, a későbbiek miatt mindig legyen rajtad.

Nagy mellek

Az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a mellnagyobbítás. Aki viszont természetesen nagy mellekkel rendelkezik, lehet, hogy nem érzi magát olyan kellemesen a vágyakozó tekintetek kereszttüzében.
Ezért sokan inkább kisebbre vennék a mellüket. Ez melltartóval sajnos nemigen lehetséges, de választhatsz olyat, mely nem kiemeli a melleidet, csak megtartja őket. Ilyen, amelyik teljesen befedi, és nem hagyja szabadon a keblek felső részét sem.

Jó lehet még egy nagyobb sportmelltartó, természetesen a megfelelő alátámasztással.

Ha azonban női ékességedet nem akarod elrejteni, akkor az egyszerű szivacsos melltartó lehet a megoldás. Ez kellőképpen megtartja a mellek súlyát, és szép kerek formát biztosít.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük