Elvesztette a munkáját, meghízott, mégis boldogabb, mint valaha
Ennek a 24 éves nőnek el kell olvasnod a sztoriját
Nagyon elgondolkodtató.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Charli Howard még csak 24 éves, ám a testpozitív gondolkodás egyik legjelentősebb szószólója. A fiatalkorától kezdve modellként dolgozó lány életében meglepően éppen állása elvesztése hozta a legjobb fordulatot.

Charli Howard története

Amíg modell volt, Charli XS-es méretű ruhákat viselt, ám a vele dolgozó modellügynökség így is folyamatosan kritizálta, hogy túlzottan súlyos. A soványság miatt a lány ínye folyamatosan vérzett, állandóan görcsölt a lába, a kezei hidegek voltak, a menstruációja rendszertelen, a bőre durva, és rendszeres hangulatingadozásoktól szenvedett, mégis sokáig próbált megfelelni a képtelen elvárásoknak.

Végül Charlinak elege lett a folyamatos önsanyargatásból, fogyókúrázásból, mert az ügynökség ismét felhívta rá a figyelmét, hogy a legjobb munkákat csakis keskenyebb csípővel kaphatja meg. A modell és az ügynökség útjai ekkor különváltak, ami Charli szerint a legjobb dolog, ami valaha vele történt. A lány azóta több kilót hízott, amit egyáltalán nem bán, sőt, saját testpozitív mozgalma keretein belül elindította a nagysikerű All Woman Project kampányt is idén.

Örömét az Instagramon ezzel a képpel osztotta meg, mely alatta kifejtette, hogy hiába mosolyog mindkét képen, valójában csak most igazán boldog, mert megtanulta elfogadni önmagát.

 

Charli Howard (@charlihoward) által közzétett fénykép,

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük