Így tüntesd el szódabikarbónával és krumplival a bőrkeményedést!
Egy kis leleménnyel egy éjszaka leforgása alatt búcsút inthetsz neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bőrkeményedés nem túl szép látványt nyújt, emellett pedig a repedezések utat engednek a fertőzéseknek.

Mutatunk egy egyszerű és gyors, de annál hatásosabb módszert arra, hogyan szabadulj meg tőle, mindössze némi nyers burgonya és szódabikarbóna segítségével!

Dörzsöld át szódabikarbónával!

A szódabikarbóna nemcsak univerzális tisztító-, hanem szépítőszer is: használhatod arra, hogy világosabbá tegye a hónaljad, eltüntesse a nikotinfoltokat a bőrödről, arra, hogy a fogaid fehérebbek, a hajad tisztább legyen, de akár a pattanások, ráncok ellen is beválhat! Mindezek mellett még abban is közrejátszhat, hogy puha talpaid legyenek. Ehhez először is dörzsöld át őket a sokoldalú szerrel, így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, vagyis a kemény réteget.

Jöhet a krumpli

Egy nagyobb darab krumpli elegendő fegyverként szolgálhat a hadművelethez: reszeld le, majd terítsd rá egy folpackdarabra, amelyet ezután tekerj a lábad köré! A burgonya megpuhítja majd a megkeményedett részeket, mialatt te édesdeden alszol. Ám hogy mindezt hatékonyan tegye, húzz rá zoknit éjszakára!

Utolsó lépések

Most már semmi más dolgod nincs, minthogy megszabadulj attól a rétegtől, amely a tekercselés, így a krumpliban való ázás következményeként felpuhult. Ehhez szintén csak dörzsöld át az érintett felületeket szódabikarbónával, végül pedig ne feledkezz meg a bőröd hidratálásáról se, hogy az igazán kellemes tapintású és ápolt legyen.

Szupertáplálékok

Nemcsak külsőleg táplálhatod a bőrödet, hanem belsőleg is! Szebbé teheted, ha ezeket beépíted az étkezésedbe.

Ezt is szeretjük