Ajándékba kapta, kipróbálta, az egész bőre rózsaszín lett - Erre figyelmeztet, nehogy így járj
Nagyon tanulságos példa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általános iskolában és óvodában sokakat ijesztgetnek azzal a szülei, hogy ha túl sokat nyalókáznak, akkor nemcsak a nyelvük színeződik el, de a bőrük is fura színekben fog játszani. Noha ez a nő éppen úgy néz ki, mintha egy ilyen baleset áldozata lenne, valójában mással okozta magának a problémát.

Hogyan lett rózsaszín?

Már Magyarországon is hódít az organikus alapanyagokból, etikus eljárásokkal gyártó Lush elnevezésű márka, melynek csinos, vidám termékeit sokan vásárolják ajándékként. Egy ilyen ajándékot kapott Abi Shenton is tavaly karácsonykor, ám az első használat után döbbenten állt a tükör előtt.

Abi ezt a képet mellékelte a Twitteren küldött segélykéréséhez, amely a Lush dolgozóit is megdöbbentette. Hamarosan kiderült azonban, hogy nem a Razzle Dazzle elnevezésű, vidám, rózsaszín termékben volt a hiba.

Abi azt gondolta, hogy új szerzeménye egy szappan, így alaposan végigdörzsölte vele magát, ám valójában egy olajos fürdőtömbről volt szó, amiből egyszerre csak egy kis mennyiséget lett volna szabad a vízhez adni. Az olaj így megtapadt Abi bőrén, a színezőanyagok révén ezt a furcsa hatást eredményezve.

Nagyjából három nap és számos fürdés után Abi bőre végül visszatért megszokott színéhez. A lány egyáltalán nem hibáztatja a gyártót, mindössze arra hívja fel a figyelmet, hogy ha hasonló ajándékot adsz, mindig pontosan mondd el, mire szolgál, ha eltávolítottad róla a címkét, ugyanígy, ha egy használati utasítás nélküli tárgyat kapsz, amivel kapcsolatban kérdéseid vannak, tedd fel őket, nehogy hasonlóan rosszul járj!

Ne próbáld ki, veszélyes!

Hiába ajánlják az interneten sok helyen őket, ezek a házi praktikák és kozmetikumok valójában nagyon veszélyesek. Sose próbáld ki őket!

Ezt is szeretjük