Gyönyörű, üde és rugalmas bőrhöz vezető lépések (x)
Mikor jön el az idő, amikor el kell kezdenünk bőrünk rendszeres ápolását? A sima, problémamentes bőrű nőknél ez időnként felmerülő költői kérdés, ám azon nők számára, akiknek bőre pattanásos vagy szeme karikás, a bőr ápolása alaptéma… a gyönyörű bőrért folytatott harcban sokat próbáltak és szenvedtek.

roventa nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindannyian a legjobb tudásunk szerint törődünk önmagunkkal, és mindannyiunkra vonatkozik, hogy testünk is, bőrünk is nagyon egyedi gondoskodást igényel. Mi a közös azonban valamennyiünkben? Bőrünk rendszeres és alapos tisztítása. Az az arcbőr, melyet az éjszaka vagy a nap során rárakódott szennyeződésektől megszabadítottunk, sokkal jobban szívja fel az éjszakai vagy a nappali krémet. Az egészséges és üde bőrön sokkal tökéletesebben hat a felvitt make-up, az arcnak a kívánt vonzerőt kölcsönzi.

Lépések a rugalmas bőrért

Tegye meg velünk az egészséges, gyönyörű, üde és rugalmas bőrhöz vezető első lépést! Állítsa be saját Beauty routine-ját, azaz napi bőrápoló rituáléját - a reggeli és esti arcbőrtisztítást, és ne feledkezzen meg szemkörnyéke ápolásáról sem, hogy tekintete mindig ragyogóan sugárzó legyen!

Rowenta Anti-Blemish.
Rowenta Anti-Blemish.
Fotó: Fizetett tartalom.

Kezdje napját a fürdőszobai szeánsszal! Ugyanígy tegyen este, lefekvés előtt is. Indítsa el kedvenc zenéjét vagy egy podcastot, vigye fel arcára a smikeltávolító szérumot, és kapcsolja be a Rowenta tisztítókefét.

A Rowenta Anti-Blemish (LV4010) egy 20-30 év közötti fiatal nők részére kifejlesztett tisztítókefe. A bőrtisztítást azonban olyan tizenéves lányok is elkezdhetik, akik bármilyen arcbőrproblémával küzdenek. Elegendő a tisztítókefe egyperces használata, hogy bőre selymesebb, sugárzóbb legyen. És bizonyára örömmel nyugtázza majd, hogy a kefe rendszeres használata után pórusai kevésbé láthatóvá válnak, bőrszárazsága megszűnik, arcbőre egészségesebbnek hat majd! Hatékonyan segít a sminkeltávolításban is, ezzel nap mint nap időt takarít meg. A kis kefe hosszan tartó működését egyszerűen biztosíthatja: a kefefejet helyezze a kék LED-fényes fertőtlenítőrekeszbe. A termék ajánlott fogyasztói ára: 43 390 HUF.

Rowenta Radiance Booster.
Rowenta Radiance Booster.
Fotó: Fizetett tartalom.

A tapasztaltabb hölgyeket bizonyára megörvendezteti Rowenta Radiance Booster (LV4020) termékünk. Ez a tisztítókefe magasabb szintre emeli bőrápolását. A gyengéd és megnyugtató ápolásnak köszönhetően röpke egy perc alatt képes kisimítani és ragyogóvá tenni arcát. Ráadásul a bőrtisztítást, sminkeltávolítást is hatékonyan elvégzi. A kefefejet minden használat után könnyedén tisztíthatja ki a kék LED-fényes fertőtlenítőzónába helyezve. Ne habozzon, iktassa be ezt a kis kefét napi használatába, legyen bármilyen típusú is arcbőre. A termékcsomag ugyanis két különböző kefefejet tartalmaz, melyek alkalmazása a bőr érzékenyebb területeire és típusaira ajánlott. A termék ajánlott fogyasztói ára: 47 290 HUF.

Ha nem igazán aludta ki magát, és nem szeretné, ha ez látszódna, masszírozórúddal pillanatokon belül csökkentheti a szem alatti táskákat. Üde és kipihent tekintetet nyer, egyúttal az apróbb tökéletlenségeket is javíthatja.

Rowenta Anti-Fatigue.
Rowenta Anti-Fatigue.
Fotó: Fizetett tartalom.

A Rowenta Anti-Fatigue (LV2010) masszírozókészülék garantálja, hogy Ön minden nap a lehető legjobban nézzen ki! A gyengéd és megnyugtató vibrációnak köszönhetően a készülék használatával csökkenti a szem alatti duzzanatokat, mérsékli azok láthatóságát, és kipihentebbnek tűnik majd - két sebesség közül választhat, bőre, szemkörnyéke állapotától függően döntsön a megfelelő sebesség mellett. Az apróbb tökéletlenségeket a kék LED-fénnyel orvosolhatja, amely gyönyörűen kitisztítja bőrét. A hűtő hatásnak köszönhetően bőre érintésre és látszatra is gyönyörűvé válik. Segítse a felvitt szemkörnyékápoló krém munkáját a masszírozórúddal, mely felerősíti annak hatását. A termék ajánlott fogyasztói ára: 25 490 HUF.

Rowenta Anti-Ageing masszírozó.
Rowenta Anti-Ageing masszírozó.
Fotó: Fizetett tartalom.

Bőrápolásakor kitűnő segítőtársa lehet a Rowenta Anti-Ageing (LV2020) masszírozókészülék, amely a bőr frissességéről és fiatalságáról gondoskodik. A továbbfejlesztett piros LED fény segítségével kisimítja a szem körvonalainak finomvonalait, a gyengéd vibrációnak köszönhetően ráadásul a szem alatti táskák láthatóságát is csökkenti. A gyengéd vibráció jóvoltából a felvitt szemkrém is könnyen felszívódik, és jobban behatol a felhámba, bőre mindennap pillanatokon belül válik ragyogóvá. A Rowenta Anti-Ageing kompakt kis készülék, így bőre szépségéről otthon vagy akár utazásai során is gondoskodik. A termék ajánlott fogyasztói ára: 28 990 HUF.

Ahogy emberemlékezet óta mondják, ma is igaz: „Gondoskodj a bőrödről, az örömmel meghálálja.“

A francia Groupe SEB családi vállalkozás, amely a magyar piacon a Tefal, Rowenta vagy a Krups márkák által vált ismertté, kötelezi magát a termékei 10 évig tartó javíthatóságára - ez a vállalat termékeinek már 95%-ára érvényes.

(Képek forrása: Groupe SEB)

Ezt is szeretjük