A bokacsizma tavasszal is nagyon nőies - Milyen nadrággal hogyan viseld?

A bokacsizma nemcsak télen, hanem tavasszal is nagyon csinos és praktikus. Így viseld most, hogy divatos és előnyös legyen.

bokacsizma tavasszal cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A tavaszi időjáráshoz nem könnyű igazodni, mert reggel még gyakran csípős hideg van, délutánra azonban akár 15 fok fölé is felmelegedhet a levegő. Ezért munkába induláskor a tavaszi balerinákban még biztosan fázik a lábad, a hosszú szárú csizmákban viszont hazafelé lesz majd meleged.

A bokacsizmákat azonban nem érdemes még elrakni a szekrény vagy a gardrób legelérhetetlenebb részébe, mert ezek nagyon csinosak, divatosak és praktikusak lehetnek az átmeneti szezonban is.

Így hordd a bokacsizmát tavasszal!

Szoknyával és nadrággal is igen változatosan viselheted, ám arra oda kell figyelni, hogy melyik cipellőt milyen fazonnal párosítod, mert egyes darabok nem mutatnak minden szabással jól, ráadásul a lábadat is rövidebbnek láttathatják. A következő képeken adunk egy kis inspirációt ehhez: megmutatjuk, melyik csizmát milyen farmerral, nadrággal ajánlott viselni, és azt is, hogy lehet a legsikkesebb a szetted.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük