A tavasz kedvenc színeit csak így érdemes viselni - Könnyen túlzásnak és ízléstelennek hathatnak

Az élénk árnyalatok az időszak legnagyobb trendjei, ám sok mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy tényleg sikkesen mutassanak.

divatszinek tavasz 2019

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az biztos, hogy az idei év nem a visszafogottságról szól, legalábbis a divat terén biztosan nem. Előtérbe kerültek ugyanis a kihívó állatminták, és a harsány színekből sincs hiány tavasszal.

Az üzletekben már rengeteg élénk árnyalatú darabbal találkozhat az ember, melyekkel azonban érdemes vigyázni, mert nagyon nem mindegy, hogy mivel párosulnak. A következőknél egyértelműen az óvatosság és a harmónia a kulcs, mert attól, hogy a divatfotókon jól mutatnak vadul kombinálva, a hétköznapokban inkább visszafogottan ajánlott hordani őket.

Az év színe: az élénk korall

A Pantone tavaly év végén ismét megválasztotta az év színét, ez pedig nem más lett, mint a korall. Számos különböző árnyalatban megtalálható a boltokban, melyeket akár kombinálni is lehet, de csakis úgy, ha az egyik darab nagyon halvány, a másik pedig sokkal erősebb. Lehetőleg maximum két ilyen színű ruhát viselj egyszerre, de, ha biztosra szeretnél menni, párosítsd igen halvány rózsaszínnel, fehérrel, földszínekkel vagy éppen feketével.

korall

Vibráló sárgák

A vidám sárga minden összeállítást vidámabbá, nyáriasabbá tesz, de vigyázni kell vele, hogy elkerüld a papagáj hatást. Ennél is érvényes az a szabály, miszerint visszafogott színekkel kell párosítani, például drappal, fehérrel, feketével vagy szürkével. A bevállalósabbak szürkés árnyalatú kígyómintával is viselhetik, de párducmintával már túlzásként hat.

sarga

A pink és a fukszia árnyalatai

A neonpink és a fukszia is visszatért a divatba, és mindegyik nagyon nőies hatást kelt akár fehérrel, akár feketével vagy drappal, tevebarnával is. Egyre többen hordják naranccsal is, így még figyelemfelkeltőbb lesz az árnyalat. Kékkel, zölddel viszont nem ajánlott viselni, mert ezekkel könnyen ízléstelennek tűnnek a harsány, rózsás darabok.

pink

Erős narancs

A narancsszín is uralkodó a tavaszi trendekben. Mivel szintén igen erőteljes árnyalat, erre is vonatkozik a kevesebb néha több szabálya. Rózsaszínnel és pinkkel a merészebbeknek ajánlott, míg az óvatosabbaknak, illetve a munkás hétköznapokra inkább blézerként, kabátként vagy táskaként javasolt az alapszínekkel. Az is szuperül néz ki, ha csak a ruha mintájában bukkan fel ez a szín.

narancs

Retró neonzöld

A ’80-as évek neonzöldje is megjelent a legütősebb trendek között, de talán ez az a szín, amivel a legjobban kell vigyázni. Nagyon ütős, ezért maximum egy ilyen árnyalatú darabot viselj, és párosítsd farmerral, fehérrel, drappal vagy éppen feketével, de akár a bordó és a barna mellett is jól mutathat. A sportos szettekhez kiválóan passzol.

neonzöld

Divatos, alakformáló nadrágok tavaszra

Olyan nadrágokat gyűjtöttünk össze, melyek amellett, hogy sikkesek és nőiesek, képesek hosszabbnak mutatni a lábat, és karcsúbbnak is láttathatnak. Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk a legtrendibb darabokat, melyek közt bőven találsz a tavasz divatszíneiben pompázókat is.

Nőies, alakformáló nadrágfazonok tavaszra – Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legdivatosabbakat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük