A tavasz két kulcsdarabja nagyon nőies együtt: így viseld a vastag kardigánt ruhával

Az átmeneti időszakban ez az egészruhák viselésének legsikkesebb, legpraktikusabb módja.

ruha kardigan cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A tél és a tavasz közötti időszakban nem olyan könnyű csinosan és változatosan öltözködni. Az időjárás elég változékony, ráadásul, míg reggel hideg van, napközben igencsak felmelegedhet az idő.

Ezért is érdemes a réteges viseletekre szavazni. Ennek egyik alternatívájaként szolgál a tavasz kedvenc összeállítása, mely nemcsak praktikus, de igen divatos is.

Így hordd a ruhát kötött kardigánnal!

A szezon két kulcsdarabja a kötött kardigán és az egészruha, melyek kombinációja kényelmes, sikkes és nőies egyben. Változatosan párosíthatók, és különlegesebbé teszik a megjelenést - nem véletlenül rajonganak értük a divatbloggerek is. Mutatunk néhány kreatív inspirációt arra, hogyan viselheted a két kedvencet együtt: a legjobb, hogy így akár már most felveheted a nyári maxiruháidat, mert nem fogsz fázni bennük.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotók: Getty Images Hungary, Pinterest.

Ezt is szeretjük