Barnából szőke - 13 sztár kétféle hajszínnel
Vajon melyik szín áll jobban a sztárvilág hölgyeinek?

Dia

Lilly AllenA korábban botrányos életű, de manapság Chanel-modell angol énekesnő, Lilly Allen nemcsak szőke és barna volt, hanem rózsaszín hajjal is hódított.

Lilly Allen

A korábban botrányos életű, de manapság Chanel-modell angol énekesnő, Lilly Allen nemcsak szőke és barna volt, hanem rózsaszín hajjal is hódított.

Dia

Mena SuvariA bájos amerikai színésznőnek mindkét szín remekül áll.Kapcsolódó galéria:32 szexi sztárfrizura 16 színésznőn »

Mena Suvari

A bájos amerikai színésznőnek mindkét szín remekül áll.

Kapcsolódó galéria:
32 szexi sztárfrizura 16 színésznőn »

Dia

Charlize TheronAz Oscar-díjas színésznő aranyhajához általában aranyban játszó ruhát szokott választani. Egy szerepe kedvéért feketére festette frizuráját, és a ruháját is komorabbra cserélte.

Charlize Theron

Az Oscar-díjas színésznő aranyhajához általában aranyban játszó ruhát szokott választani. Egy szerepe kedvéért feketére festette frizuráját, és a ruháját is komorabbra cserélte.

Dia

Victoria BeckhamAz első számú futballista-feleség karakteres arcához jobban illik a sötét haj.Kapcsolódó cikk:Ilyen volt, ilyen lett Victoria Beckham »

Victoria Beckham

Az első számú futballista-feleség karakteres arcához jobban illik a sötét haj.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett Victoria Beckham »

Dia

Cameron DiazAz amerikai színésznő napfényes énjéhez igazán jól illik a szőke haj. Nem véletlen, hogy csak filmszerepek kedvéért festeti át. Lehet, hogy a tavalyi Golden Globe-on is egy szerepre készült, mindenesetre lenőtt fürtjei sokaknál kiverték a biztosítékot.

Cameron Diaz

Az amerikai színésznő napfényes énjéhez igazán jól illik a szőke haj. Nem véletlen, hogy csak filmszerepek kedvéért festeti át. Lehet, hogy a tavalyi Golden Globe-on is egy szerepre készült, mindenesetre lenőtt fürtjei sokaknál kiverték a biztosítékot.

Dia

Angelina JolieMielőtt sztármamivá avanzsált volna, Angelina a szőkével is megpróbálkozott. Valljuk be, borzasztóan állt neki.Kapcsolódó galéria:Ilyen volt, ilyen lett Angelina Jolie »

Angelina Jolie

Mielőtt sztármamivá avanzsált volna, Angelina a szőkével is megpróbálkozott. Valljuk be, borzasztóan állt neki.

Kapcsolódó galéria:
Ilyen volt, ilyen lett Angelina Jolie »

Dia

Christina AguileraA retroőrült énekesnő belekóstolt a harmincas évekbe is, aztán az ötvenes évek hidrogénszőke színésznői lebegtek a szeme előtt. Az utóbbinál meg is maradt végleg.

Christina Aguilera

A retroőrült énekesnő belekóstolt a harmincas évekbe is, aztán az ötvenes évek hidrogénszőke színésznői lebegtek a szeme előtt. Az utóbbinál meg is maradt végleg.

Dia

Lindsay LohanA tehetségét botrányokkal romboló, még mindig nagyon ifjú amerikai színésznő szőkén és barnán is jól mutat, de szeplőihez talán jobban illik a vörösesben játszó árnyalat.Kapcsolódó cikk:Melyik arcformához milyen frizura áll jól? »

Lindsay Lohan

A tehetségét botrányokkal romboló, még mindig nagyon ifjú amerikai színésznő szőkén és barnán is jól mutat, de szeplőihez talán jobban illik a vörösesben játszó árnyalat.

Kapcsolódó cikk:
Melyik arcformához milyen frizura áll jól? »

Dia

MadonnaAz egyre gumiszerűbb Madonna olasz származásának köszönhetően sötét hajú. De ki ne tudná nála jobban, hogy a sötét árnyalatok öregítenek?

Madonna

Az egyre gumiszerűbb Madonna olasz származásának köszönhetően sötét hajú. De ki ne tudná nála jobban, hogy a sötét árnyalatok öregítenek?

Dia

Scarlett JohanssonA gyönyörű és tehetséges színésznő szőkén és barnán is nagyon csinos, bár az utóbbi jobban áll neki.Kapcsolódó cikk:3 frizura, ami dúsnak láttatja a hajad - És 2, ami lapít »

Scarlett Johansson

A gyönyörű és tehetséges színésznő szőkén és barnán is nagyon csinos, bár az utóbbi jobban áll neki.

Kapcsolódó cikk:
3 frizura, ami dúsnak láttatja a hajad - És 2, ami lapít »

Dia

Sarah Jessica ParkerA kultsorozat főszereplője igazán szerencsés, hiszen rengeteg haja van. Míg a sorozatban végig szőke volt, a filmben barnává változott, hogy elrejtőzzön a pletykaéhes New York-i társaság elől.

Sarah Jessica Parker

A kultsorozat főszereplője igazán szerencsés, hiszen rengeteg haja van. Míg a sorozatban végig szőke volt, a filmben barnává változott, hogy elrejtőzzön a pletykaéhes New York-i társaság elől.

Dia

Nicole KidmanA korábban göndör és vörös, mostanában egyenes és szőke Nicole Diane Arbus fotográfus szerepének kedvéért változott barnává. Nem is baj, hogy nem tartotta meg, a barna haj kissé jellegtelenné tette a színésznőt.

Nicole Kidman

A korábban göndör és vörös, mostanában egyenes és szőke Nicole Diane Arbus fotográfus szerepének kedvéért változott barnává. Nem is baj, hogy nem tartotta meg, a barna haj kissé jellegtelenné tette a színésznőt.
Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: