4 frissítő, fiatalító arcpirosító

A pirosító mindig legyen a kezed ügyében, ezzel ugyanis pillanatok alatt életre keltheted, és ragyogóvá teheted az arcodat, sőt, még formázhatod is.

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A rózsás arc mindig is az egészség jele volt, nem véletlen, hogy már az ókortól használtak különböző arcszínezőket az asszonyok. Még a fehérre meszelt rokokóban is tettek két piros foltot az orcákra, mintegy jelképesen.

Csillogó szájfények

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nagyanyáink pedig hegyi levegőnek hívták a pirosítót. Az ujjal csipkedés is bevált, mint arcfrissítő, de jobb, ha olyan megoldáshoz folyamodsz, ami tartósnak bizonyul.

Pirosítás lépésről lépésre

  • Az arcpír soha ne maradjon ki a smink lépéseiből. Frissé és egészségessé teszi az arcot, elkendőzi a fáradtság jeleit.
  • A legtermészetesebb hatást úgy érheted el, ha a két orcára, az álladra, az orrnyergedre és a homlokodra is teszel. A pofacsonton kívül mindenhova óvatosan vidd fel, majd az ujjbegyeiddel is dolgozd el egy kicsit.
  • A pirosító az arc formáinak korrigálására is alkalmas. Mivel a pír sötétebb, mint az arc, kendőző, karcsúsító hatása van. Tehát mindig oda kell felvinni, amit szeretnél kisebbnek mutatni. Ha például túl magas a homlokod, akkor a hajvonal alá vidd, ha túl széles, akkor oldalra. Ugyanez igaz az arcra is, ha oldalra viszed fel, soványabbnak tűnik majd. Pirosítóval a toka is eltüntethető, elég pár ecsetvonás az áll alá.
  • A csillámos termékek estére valók, de jó, ha szem előtt tartod, hogy a fényes pigmentek kiemelik az esetleges ráncocskákat.
  • Ha nincs kéznél pirosító, akkor a rúzsodat is használhatod. Kenj egy réteget a kézfejedre, keverd el kis hidratálóval, majd vidd fel az arcra, és dolgozd el alaposan.

Frissítő pirosítók

Ami mindig jó

A legjobb, ha mindenből lapul a neszesszeredben egy nem túl fifikás, semmi extra változat, ami viszont jó minőségű, és mindig hozza a tőle elvártakat. Ilyen a Bourjois arcpirosítója is, mely friss rózsaszínné teszi az arcot, nem kopik le, ráadásul egy kis tégely nagyon sokáig tart. A diszkrét, ugyanakkor jól használható pírral szinte lehetetlen elrontani a sminket. A púder mellé egy kis ecsetet is csomagoltak, de praktikusabb egy nagyobbal felvinni a festéket. A Bourjois arcpírját a Marionnaud Parfümériákban vásárolhatod meg.

Rózsamozaik

Az essence mozaikos pirosító nemcsak a választás szabadságát adja, de nagyon gazdaságos is, hiszen kevesebb mint ezer forintba kerül. A pirosító öt árnyalatból áll össze. Ha mindet az ecsetre kevered, akkor természetes, rózsás pírt ad az arcnak, de kisebb ecsettel az egyes árnyalatokat külön is használhatod. A világos bézs és a barna árnyalatok tökéletesek a fent vázolt arcformázáshoz. Óvatosan vidd fel a púder különböző színeit, majd alaposan dolgozd el.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Krémes

Ha száraz a bőröd, vagy fakó az arcod, akkor a legjobb választás a krémes állagú pirosító. Mivel kissé vizes hatású, jobban frissíti az arcot, mint por állagú kollégái. A Rimmel krémes pírja nyolc órán keresztül a helyén marad, habos állagának köszönhetően pedig könnyen eldolgozható. A krémes változatnál, mivel az ujjaddal viszed fel, ami amúgy is pírt visz a bőrre, várj egy kicsit, hogy lásd, mi a festék, és mi az, amit a felpezsdült vérkeringés festett az arcodra.

Esti csillogáshoz

Ha bulizni mész, akkor nem biztos, hogy elégnek ítéled az egyszerű pirosítót. A csodásan irizáló és finoman csillogó Diane Brill-púder különleges édesvízi gyöngyport tartalmaz. Az enyhén rózsás arcpirosító, mely finoman csillámlik, lágyan kiemeli az orcák színét, kiegyensúlyozott, egészséges és ragyogó arcszínt kölcsönöz, ráadásul nem csak az orcáidra érdemes felvinni, hanem a dekoltázsodra és a vállaidra is. Persze csak akkor, ha nem jössz zavarba a tüzes tekintetektől. A Diane Brill-kozmetikumokat a Douglas Parfümériákban vásárolhatod meg.

Ezt is szeretjük