Lánya kedvéért tanult meg varrni az apa: kézzel készített ruháiért odavannak a netezők

Michael Gardner gyakran nemcsak lányának, hanem saját magának is tervez egyedi ruhákat. Avával sokszor pózolnak összeillő szettekben.

apa ruhai cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 36 éves Michael Gardner 2014-ben kezdett varrni tanulni, mégpedig lánya kedvéért. Remélte, hogy az akkor hároméves Avával így még közelebb kerülhetnek majd egymáshoz, és azt is szerette volna, ha később önbizalmat adhat neki a saját készítésű ruhákkal.

Azóta mesteri szintre fejlesztette tudását, gyönyörű kreációit pedig az Instagramon osztja meg követőivel. 

Lányának varr ruhákat az apa

A férfi elárulta, leginkább videók segítségével sajátította el a varrás tudományát, rengetegszer inspirálódott a YouTube-ról és a Pinterestről, kezdetben pedig használt ruhákat alakított át. Az évek során már több mint kétszáz különleges szettet tervezett és alkotott meg lányának, és gyakran saját magának is készít hozzájuk illő darabokat. Ava ma már kilencéves, és rengetegszer besegít édesapjának: sokszor nemcsak közösen pózolnak a különleges összeállításokban, de együtt is álmodják meg, készítik el őket. Instagramjukat több mint 21 ezren követik, nem is véletlenül: mutatjuk a legszuperebb ruháikat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram/daddydressedmebymg.

Ezt is szeretjük