Keanu Reeves 52 éves párjának stílusa lenyűgöző - Képeken Alexandra Grant elegáns, nőies ruhái

Keanu Reeves 52 éves párja, Alexandra Grant mindig csinos. Mutatjuk legjobb szettjeit.

Alexandra Grant stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves és Alexandra Grant mindig felhívják magukra a figyelmet a vörös szőnyeges eseményeken. A pár szerelmes pillantásain, kedves mozdulatain látszik, hogy teljesen odavannak egymásért. Mindig elegánsak, Alexandra pedig lenyűgöző stílusával is leveszi a lábáról az embereket.

A képzőművész kedveli az elegáns és kifinomult ruhákat, mindig bájos és nőies, rövid, ősz haja pedig különösen jól áll neki.

Az 52 éves Alexandra Grant stílusa

Keanu Reeves és élettársa 2019-ben vállalták fel először a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Valószínűleg 2011-ben ismerkedtek meg, ekkor kezdtek el dolgozni együtt, amikor a színész könyvéhez Alexandra Grant készítette az illusztrációkat. Kezdeti barátságukból szerelem lett, ami azóta is tart, és akárhányszor csak megjelennek valahol, süt róluk a boldogság. Alexandra azonban több kritikát is kapott azért, mert egyesek nem ilyen párt képzeltek el a színész mellé, sőt ősz hajára is kapott negatív megjegyzéseket. Pedig a képzőművész mindig gyönyörű, stílusa pedig elegáns, sikkes és kifinomult. Képeken mutatjuk legjobb szettjeit.

A világ 10 legstílusosabb hercegnéje, akik még Katalint is lepipálják

Nem csak Vilmos herceg felesége elképesztően stílusos: Katalinon kívül is van jó néhány olyan nő a királyi családokban, aki mindig csinos és divatos.

Elolvasom

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük