9 éves kora óta küzd gyulladt aknéval, sokáig rejtegette arcát - Ma egy bőrápolási márka arcaként tündököl Isabella
A 23 éves Isabella retusmentes fotóival másoknak is önbizalmat szeretne adni: már nem rejtegeti pattanásos bőrét.

aknes modell cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bloggerek képein vagy a márkák hirdetésein általában mindenkinek olyan hibátlan a bőre, hogy nemhogy pattanásaik nincsenek, de még a pórusaik sem látszanak. Az irreálisan tökéletesre, már-már porcelánszerűre retusált arc azonban nem a valóság.

Szerencsére egyre több nő rántja le a leplet a hamis képekről, és mutatja meg az igazságot. Mert bizony senkinek sem „hibátlan” a bőre, és bizony vannak, akik súlyosabb problémákkal küzdenek, de ez semmit nem vesz el szépségükből. A 23 éves Isabella erre szeretné felhívni a figyelmet.

Büszkén mutatja meg aknés bőrét

A fiatal nő kilencéves kora óta küzd aknéval, és bár számos orvosnál járt, valamint rengeteg módszert kipróbált, nem tudott véglegesen megszabadulni a pöttyöktől, amik az egész testére elterjedtek. Sokáig csak úgy mert kimozdulni az utcára, ha vastag smink takarta az arcát, a pattanások láttán ugyanis sokan megbámulták, egyesek pedig kéretlen tanácsokkal látták el. Egy idő után azonban úgy döntött, bőrproblémája nem veheti át az uralmat élete felett, így ma már büszkén mutatja meg magát festék nélkül, hogy másoknak is önbizalmat adjon.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük