Képeken a legszebb tűsarkú cipők a szezonban

10 ezer forint alatt

Íme, a legdivatosabb, nőies cipők, néhány zöldhasúval kevesebbért!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg nincs olyan nő, aki ne lenne tisztában vele, hogy milyen szexi előnyökkel bírnak a magas sarkú lábbelik: megnyújtják a lábakat, jó tartást biztosítanak, kidomborítják a vádli izomzatát, a rutinosabbak pedig a nőiesen kecses, apró léptű járást is az égimeszelő sarkaknak köszönhetik. Persze, sok áldozatot is követelnek, ráadásul nem mindig praktikus a viselésük.

Ám ilyenkor, ősszel, bátran kiélheted a magassarkúk iránt táplált imádatodat, mert, mondhatni, most jött el a valódi szezonjuk. Szárazabb, enyhébb napokon divatos körömcipellőkkel dobhatod fel a megjelenésedet, borongósabb időben viszont már elő lehet venni a zártabb topánokat, valamint a béleletlen bokacsizmákat.

Idén szó szerint az öltözéked színfoltja lehet a lábbelid, hiszen az őszi cipőtrendekben nagyobb hangsúlyt kaptak az elegáns árnyalatok, mint a cifra fazonkülönlegességek. Sajnos a sarokcentivel együtt egyenes arányban nőnek a cipőárak, de kiszemezgettük neked a kínálatból azokat a szexi darabokat, melyek viszonylag olcsók.

Egy csipetnyi szenvedély

Az őszről sokaknak a komor, színtelen, fénytelen napok, a hűvös reggelek és az utcákon elvonuló szürke kabátfoltok jutnak eszébe, így nem csoda, ha ebben a szomorkás hangulatban felöltözni sincs kedve az ember lányának, ezért a nőiesség kissé háttérbe szorul. Erre kínál gyógyírt a divat a tűzpiros tűsarkú cipőkkel, melyeket idén nappal sem vétek hordani. A nőies glamúr trend szenvedélyes eleganciát költött köréjük, melyben csak a vörös topánok és kiegészítők kaphatnak főszerepet.

Retró felfogásban remekül mutatnak peplum fazonú blézerrel, tyúklábmintás pelerinnel, indigókék farmerrel, de éppen úgy különleges fűszerei lehetnek a most divatos, fekete öltözékeknek. Ha a lábbelid intenzív élénksége a körömlakkod és rúzsod árnyalatában is visszaköszön, bizonyára vidámabban és magabiztosabban vágsz neki az előtted álló napnak. A klasszikus körömtopánok mellett vékony sarkú bokacipőkre úgyszintén rábukkanhatsz.

Bordó, az ősz kedvence

A borvörös, a burgundi és a lilás bíbor teljhatalmat kapott ebben a szezonban, hiszen az ősz megszokott divatszíneit is maguk mögé utasították. Az üzletek polcait elborították a bordós árnyalatok, akár ruhadarabokról, akár kiegészítőkről van szó.

Ám nem baj, ha beadod a derekad a sztenderd tónusoknak, mert roppant elegánsak és változatosan variálhatók. Bársony, velúr és bőr anyagon különösen jól mutatnak, egyfajta érett stílust tükröznek. Az okkeres, mustáros, rozsdás és bronzos avartónusokon túl a hamvas szilvakékkel, a pirossal, valamint a lilás tónusokkal is harmonikus színkompozíciót alkotnak. A bordó cipőt nem lehet megbánni, olyan darab, amit minden nap ki tudsz használni, és a vastag harisnyától sem idegenkedik.

Kék és zöld, ha unod a megszokottat

A kék és zöld különféle árnyalatai szintén megtalálhatóak az őszi divatszínek palettáján, ám nem annyira elterjedtek, mint a bordók. Viszont bohém, üde színfoltjai lehetnek a nőies, elegáns stílusodnak, ráadásul egy szimpla, szürke blézeres összeállítást is modernné varázsolnak. Az eleven, királykék topánok akkor is játékosságot visznek a szerelésedbe, ha letisztult fazonnal bírnak, a neonzölddel megfricskázott cipők pedig sportos jelleget adhatnak az öltözékednek annak ellenére, hogy a tűsarok alapvetően nőies. Fehér blúzzal, sportzakóval nagyon vagányak!

Őszi cipődivat

Csajos, rockos cipők és bakancsok »
Különleges magassarkúk Manolo Blahniktól »
Fémvégű cipő az ősz slágere, így viseld idén! »
Még több divatról szóló cikket olvashatsz a Retikül.hu-n »

Visszafogott darabok

Minden nőnek szüksége van olyan magas sarkú cipőre, mely időtálló és mindenhez passzol. Általában azok a snassz típusok a legpraktikusabbak, melyek nem rendelkeznek stílus- és divatjegyekkel. Most azonban, a megszokott szürke, barna, bézs és fekete körömcipőkön kívül olyan fazonkülönlegességekre bukkanhatsz, melyek karakteres mivoltuk ellenére is sokoldalúan viselhetők.

A fémsarkú és fémorrú topánok farmeres és szuper elegáns szettekben egyaránt megállják a helyüket, ráadásul egyszerre nőiesek, szexisek és vagányak.

Ezt is szeretjük