A legnőiesebb magas sarkú szandálok a nyárra
Árak és lelőhelyek
Mindenhez jó, praktikus darabra vagy inkább hangulatszandálra vágysz? Segítünk választani!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hőmérő higanyszála már reggel sem tétovázik, hogy a magasabb értékek felé nyújtózkodjon, ami jól ismert fordulópontot jelent a divatban: a nyár képzeletbeli kapuja szélesre tárult, küszöbét a legtrendibb szandálokban lépheted át.

Ha eddig halogattad a pedikűrt, most ösztönző erőt kapsz, hogy átess a procedúrán, hiszen a magas sarkakra tervezett pántos lábbelik szívdobogtató fazonvariációkban kokettálhatnak veled a kirakatok üvegén keresztül.

A stílusválaszték idén felér egy adrenalinlökettel, ugyanis minden valaha született, női cipővágyálomnak fel tudja mutatni a földi beteljesülését, furfangosan nyitott verzióban. Felkutattuk neked a legnőiesebb kreációkat!

Vadító színek

A nyár beköszöntével nemcsak az energiák, hanem a divatszínek is féktelen tombolásba kezdenek. A halovány pasztellárnyalatok most teltebb gyümölcstónusokká érnek, és felpezsdítik a szandálkínálatot. A fazonok terén izgága eklektikusság honol.

A sokpántos gladiátortípusok és a bokacsizmák ihlette nyitott modellek szinte minden öltözékhez illenek, csak akkor kell vigyáznod velük, ha túl rövid a lábad.

A klasszikus, vékony sarkú darabok is visszatértek a köztudatba, illetve a hetvenes éveket idéző platformos megoldások, valamint a hatvanas évek hangulatát ízlelgető többszínű vagy mintás szandálcsodák úgyszintén megelevenedtek a retro trendek fantáziacsapongásai során. Ha a hangulatod a stílusod mozgatórugója, ilyen topánok felé kacsintgass!

A Zara pöttyös tüneménye 19 995 forintért lehet a tiéd. Szintén a Zara kollekciójában bukkanhatsz rá a klasszikus formatervezésű, élénksárga darabra, mely 9995 forintba kerül. A Mango mohazöld modelljét 23 995 forintért vásárolhatod meg.

A Scholl a legújabb kreációiban kiválóan ötvözi a lábbarát szakértelmét a trendi stíluselemekkel: a fukszia árnyalatú, kuszapántos bokaszandálját 34 900 forintért szerezheted be. A Bon Prix hasonló fazont kínál számodra rikító narancsszínben, 6999 forintért. A Cipőpláza webáruház elöl-hátul nyitott, mentazöld topánja 17 690 forintért kapható. Az Otto internetes katalógusából kék gladiátortípusra tehetsz szert, 12 220 forintért.

Trendi elegancia

A praktikus, mindenhez passzoló színek és a naturalisztikus visszafogottság pártolói sem maradnak hoppon a szandálbeszerző körútjuk során. A vajszínű, fehér és fekete elképzelések tökéletesen illeszkednek az elegáns nőiességet szorgalmazó trendekhez, így az irodastílus, valamint a tengerészmódi sem létezhet nélkülük. A vidéki romantika és a szafari irányzat pedig a földszínű lábbelikkel lehet teljes. Bár az efféle szandálok letisztultságot mutatnak a tónusok terén, a fazonkialakításukat illetően nem spórolnak az ötletességgel.

Fekete-fehérben

A Zara különleges fekete szépségeket tartogat számodra: a fűzős kreációjuk 17 995 forintért, az oszlopsarkú, bőrpántos darabjuk pedig 19 995 forintért találhat gazdára. A Mango pókhálószerűen font gladiátorkölteményére 23 995 forintért tehetsz szert. A Deichmann fehér, láncos megoldására 6990 forintért csaphatsz le.

A Scholl törtfehér, kivágott bokacsizma sziluettje 34 900 forintot kíván tőled. Valamivel zártabb az Otto csatos elképzelése, amit 15 275 forintért kaparinthatsz meg. Szintén az Otto weboldalán találhatsz rá a fekete, keresztpántos fazonra, 13 745 forintért. Ha nem tudsz égimeszelő sarkakon egyensúlyozni, a Bon Prix praktikus szandálját ajánljuk a figyelmedbe, 6999 forintért.

Földtónusokban

A H&M fém tűsarkú, szexi remekműve partiszandálként is funkcionálhat. Az ára 15 990 forint. A Zara hetvenes éveket idéző repertoárja oszlopsarkú modellekben is bővelkedik, de most egy csinosabb verzióra hívjuk fel a figyelmed: a csokoládébarna szandáljukat 19 995 forintért veheted meg.

Szintén a Zara választékából foghatod ki a mustárbarna tüneményt, 15 995 forintért. A Scholl homokszínű gladiátorfazonja 39 900 forintért kapható. A Deichmann bokacsizmát utánzó, sokpántos elképzelését 6990 forintért viheted haza. Ugyanitt platformos, sarokvillantós szandáltípusba is beleszerezhetsz, melyért 12 900 forintot kell áldoznod.

Ezt is szeretjük