Kvíz: felismered a ’70-es, ’80-as évek szupermodelljeit ma? Teszteld magad!

Friss képeken mutatjuk a '70-es, '80-as évek leghíresebb modelljeit. Te felismered őket?

modellek cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’70-es, ’80-as években egyre nagyobb szerepet kaptak a szupermodellek, akik a kifutókon és a reklámokban egyaránt népszerűsítették a híres márkák és tervezők termékeit.

Ekkor már nemcsak a ruhák, hanem az őket viselő manökenek is nagy hírnévre tettek szert, jó néhány olyan gyönyörű hölgy volt, akit a divatrajongók mellett az egész világ is ismert.

Kvíz: felismered a ’70-es, ’80-as évek szupermodelljeit?

A híres modellek közül többen hosszú éveken keresztül mosolyogtak vissza a hirdetésekről és a képernyőkről, sőt vannak, akik a mai napig aktívak a szakmában. A karrierjük kezdete óta eltelt több mint négy-öt évtized óta azonban mint mindenki, ők is rengeteget változtak. Te felismered még őket? Teszteld magad kvízünkben!

Kvíz: felismered a ’70-es, ’80-as évek szupermodelljeit ma? Teszteld magad!
Indulhat a kvíz 8 kérdéses játék

1. A ’70-es években szerzett világhírnevet a Sports Illustratedbe készült fotóival, 25 éven keresztül volt a CoverGirl márka arca, azóta színésznőként is tevékenykedett, most 67 éves. Ki ő?

A ’70-es években szerzett világhírnevet a Sports Illustratedbe készült fotóival, 25 éven keresztül volt a CoverGirl márka arca, azóta színésznőként is tevékenykedett, most 67 éves. Ki ő?

2. 1973-ban kapta élete első nagy munkáját, amikor aláírta a szerződését a Revlon márkával. Ma, 78 évesen is fotózásokon vesz részt, és kifutókon vonul. Ki ő?

1973-ban kapta élete első nagy munkáját, amikor aláírta a szerződését a Revlon márkával. Ma, 78 évesen is fotózásokon vesz részt, és kifutókon vonul. Ki ő?

3. A jamaicai származású modell extravagáns külsejével és képeivel gyorsan berobbant a köztudatba. Később énekes-, illetve színésznő is lett, most 73 éves. Ki látható a képen?

A jamaicai származású modell extravagáns külsejével és képeivel gyorsan berobbant a köztudatba. Később énekes-, illetve színésznő is lett, most 73 éves. Ki látható a képen?

4. A most 66 éves szomáliai modell 1976-ban kapta első munkáját a Vogue-nál, nevét az egész világ megismerte. Később saját sminkmárkát alapított, illetve ő David Bowie özvegye. Ki ő?

A most 66 éves szomáliai modell 1976-ban kapta első munkáját a Vogue-nál, nevét az egész világ megismerte. Később saját sminkmárkát alapított, illetve ő David Bowie özvegye. Ki ő?

5. Fotómodell, színésznő és üzletasszony, őt tartották a ’80-as évek legjobb testű modelljének, és ma, 57 évesen is elképesztő bomba formában van. Ki ő?

Fotómodell, színésznő és üzletasszony, őt tartották a ’80-as évek legjobb testű modelljének, és ma, 57 évesen is elképesztő bomba formában van. Ki ő?

6. 11 hónaposan már reklámban szerepelt, és 16 évesen már híres modell volt. 14 évesen Calvin Klein-farmerreklámokban tűnt fel, majd az egyik legismertebb modell lett, sőt színésznőként is bizonyított. Most 56 éves. Ki ő?

11 hónaposan már reklámban szerepelt, és 16 évesen már híres modell volt. 14 évesen Calvin Klein-farmerreklámokban tűnt fel, majd az egyik legismertebb modell lett, sőt színésznőként is bizonyított. Most 56 éves. Ki ő?

7. Ingrid Bergman lánya, 1980-ban kezdett modellkedni a Vogue-nak, 1982 és 1995 között a Lancôme kozmetikai céggel kötött modellszerződést, most 69 éves. Ki ő?

Ingrid Bergman lánya, 1980-ban kezdett modellkedni a Vogue-nak, 1982 és 1995 között a Lancôme kozmetikai céggel kötött modellszerződést, most 69 éves. Ki ő?

8. 1979-ben tört be a modellszakmába a Harper’s Bazaarnak köszönhetően, 1982-ben pedig a Sports Illustrated címlapján is szerepelt. Most 61 éves, és több mint 500 magazincímlapot tudhat magáénak, színésznőként is kipróbálta magát. Ki ő?

1979-ben tört be a modellszakmába a Harper’s Bazaarnak köszönhetően, 1982-ben pedig a Sports Illustrated címlapján is szerepelt. Most 61 éves, és több mint 500 magazincímlapot tudhat magáénak, színésznőként is kipróbálta magát. Ki ő?

/ találat Eredmény
/8 találat - összesen:
Ezt is szeretjük