5 erotikus, tavaszi parfümújdonság
Unod a megszokott illatot, amit nap mint nap magadra fújsz? Újíts be egy szexi, nőies parfümöt! Ajándékozd meg magad buja, csábító illatokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az illatok évezredek óta segítenek a csábítás és a másik nem meghódításának művészetében. Nincs ez másként most nem, de a választék szinte átláthatatlan, így a legtöbben ragaszkodnak jól bevált parfümjükhöz.

Néha mégsem árt a változatosság, hiszen az orrod is hozzászokik az állandóan használt illathoz. Összegyűjtöttünk néhány parfümújdonságot, mely nemcsak rendkívül kellemes az orrnak, de kifejezetten szexis is.

Chloé

A Chloé friss és nőies illat, kifejezetten azoknak a szabad szellemű csajoknak készítették, akik alapvetően sikkesek, és büszkén viselik nőiességüket. Az illatot nem egy bizonyos nőtípus vagy hölgy ihlette, hanem sok-sok nő személyiségének esszenciája volt a múzsa az illatkreátor számára.

A természetes szépség és elegancia keveredik az üvegben némi önbizalommal és lehengerlő energiával. A parfüm virágos, púderes illattal indít, licsivel, pünkösdi rózsával és fréziával meghintve.

A levegős, incselkedő fejillat gazdagabb és érzékibb oldaláról mutatkozik meg a szívillatban, amikor a rózsa kibontakozik, és megmutatja magát a magnólia és gyöngyvirág finom rezgése is. Az alapillat meleg ámbrája és cédrusfája tökéletes alapot és melegséget nyújt a parfümnek.

Ár*: 50 ml - 13 000 Ft.

Escada Ocean Lounge

Bár még messze a nyár, ha már nagyon hiányolod a bőrödet simogató napsugarakat, akkor az Escada illata napfényt csempészhet a reggeleidbe.
Az Ocean Lounge, az Escada nyári illata friss és megnyerő. Az illatkaraktere gyümölcsös, virágos. A fejjegyben egzotikus nyári gyümölcsök találhatók, édes eper, licsi, Kakadu szilva és Anjou körte. A szívjegyben Davana virág és jázmin édes illata érzékelhető, és végül az alapjegyben az ámbra és vanília összetevői dominálnak. A csomagolás csodálatos trópusi naplementét idéz.

Ár*: 100 ml - 17 000 Ft.

Ferragamo Incanto Bliss

Salvatore Ferragamo új illatának világa egy szabad, boldog, képzeletbeli vízalatti világ, melynek kivételes atmoszférájában az álmok valóra válnak. Az Incanto Bliss vidám, túláradó, sziporkázóan gyümölcsös-virágos illat. A fejillatban megjelenik a gyümölcsös yuzu és a pezsgő kumquat élénk harmóniája, melyet az alma nektáros illata emel ki. A friss, ragyogó frézia illata beleolvad a kissé sós, sziporkázó tavirózsába, miközben a virága teljében lévő vadrózsa felfedi kristálytiszta titkait. A pézsma ellenállhatatlan, intim és lágy fátylat képez az alapillatban, amely finoman simul a szantálfa harmóniájába és a cédrusfa izzó jegyeibe. Az üveg egyedülálló dekorációja az öröm és a szabadság szinte egzotikus élményét fejezi ki. Az üvegen belül egy vízalatti fantáziavilág kel életre buborékokkal, tengeri csillagokkal, korallokkal és képzeletbeli lényekkel.

Ár*: 30 ml - 8 000 Ft.

Christian Lacroix Absynthe

Mi is lehetne mámorítóbb a zöld tündérnél, ahogyan az abszintot nevezték a 19. században? Kevésbé veszélyes, de ugyanolyan hatásos az Avon új illata, mely Christian Lacroix alkotása. A világhírű divattervező a cég számára két parfümöt is készített Rouge, illetve Noir néven. Az érzéki virágszirmok és a gazdag, fás aromák mámorító illatát az abszint varázsa ihlette. A parfüm csodálatos üvegben rejtőzik, mely zöld színével azonnal elvarázsol.

- Az abszint még ma is a világ egyik legbódítóbb rejtélye. Ellenállhatatlanul hívogató, veszélyesen csábító. Gazdag, titokzatos színe az egzotikus kézimunkákon található citrin és topáz drágakövekre emlékeztet - mondja a divattervező.

Ár*: 30 ml - 8 700 Ft.

Moschino Glamour

Varázslatos és elbűvölő parfüm, a báj és a csábító nőiesség ígéretével. A virágos-gyümölcsös illat könnyed összetevőkkel csábítja el a testet és a lelket. A csillogó és szürreális fejjegyekben a mandarinvirág és a fehér üröm kristályosodik ki, összhangban a tengeri sóval. Az illat szívjegyeire az összetevők kontrasztja jellemző. Erős illatok és színek, mint a bársonyos hibiszkusz és a finom cattleya orchidea, keveredve a légies, egzotikus és áttetsző vízililiommal. Az alapjegyek végső csábítása váratlanul leplezi le a felbecsülhetetlen pézsma illatával beburkolt gyömbér és cédrus egyvelegét.
Az üveg elegánsan ragyogó, némi iróniával és modernitással ötvözve.
Gazdag, nőies és érzéki. Egy mesevilágot idéz, ahol az álmok valóra válhatnak. A modern fényűzés kifejezése, mely meghatározza a nőiességet.

Ár*: 30 ml - 10 000 Ft.

Az első három parfümöt a Douglas Parfümériákban vásárolhatod meg, a zöld üveges Absinthye Avon-tanácsadónőkön keresztül rendelhető, a Moschinót pedig megtalálod a Marionnaud Parfumeries üzleteiben.

*Interneten fellelhető, tájékoztató jellegű árak.
Ezt is szeretjük