Az 5 legjobb narancsbőr elleni krém

Szerintünk

Bár önmagában nem tűnik el tőle a narancsbőr, mindenki szereti azt hinni, hogy a krém kenegetésével mindent megtett. Mi is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Narancsbőre annak is lehet, akinek egyébként nincs problémája az alakjával, hiszen a cellulitisz nem súlyfüggő.

Hiába tudjuk, hogy elsősorban az életmódnak köszönhető a sok göröngy, az egészséges táplálkozás, a mozgás és a stresszmentes életmód követésénél sokkal kényelmesebb, ha reggel és este az ember bekeni a combját valamilyen narancsbőr elleni készítménnyel. Mi ezeket használjuk.

Juli

Vékony vagyok, ez tény, és narancsbőröm sincs igazán. Mégis, a női hiúság csodákra képes, és én fel tudom fedezni azokat az egyenetlenségeket, amelyek a barátnőim szerint nem léteznek. Én a biztonság kedvéért feszesítek. Mégpedig a Garnier golyós masszírozó kezelésével. Kellemesen hűsíti a bőrt, még fél órával a felkenés után is. Az illata pedig igazán finom.

Noémi

Egy kedves ismerősöm ajánlotta az Avon narancsbőr elleni krémjét, melyet ki is próbáltam. Nekem bevált, de önmagában a krém nem elég. A hatékonyság érdekében elkezdtem odafigyelni arra is, hogy sok folyadékot igyak, valamint zöldségben és gyümölcsben gazdagon táplálkozzak. Ha időm engedte, eljártam úszni, és minden este ledörzsöltem a kényes területeket szivaccsal, majd fürdés után bekentem a narancsbőr elleni krémmel. Volt szemmel látható változás, de úgy gondolom, több sporttal tökéletesebb eredményt érhettem volna el. Mégis az a véleményem, hogy érdemes volt kipróbálni, mert azóta is odafigyelek arra, hogy eleget igyak, és egészségesen táplálkozzam.

Gabi

Nálam a terhességem után alakult ki a narancsbőr. Bizony két gyerkőc megviseli az ember combját. Bár a gyerekek épp elég testmozgást jelentenek, úgy gondoltam, hogy nem árt, ha krémet is használok. A férjem szerint szerencsére felesleges, de én látom, amit látok. Egy Avon terméket választottam, ami bár nem a legolcsóbb, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Anew családból a hármas hatású narancsbőr elleni krémet használom. A változást olyan három hét után érzékeltem, de be kell valljam, nem használom minden nap.

Melinda

Dove-párti vagyok, amikor csak lehet, ezt a márkát választom, így a narancsbőr ellen is ezt választottam, és nem is csalódtam. Az intenzív bőrfeszesítő krémzselét a combomra használom, párját pedig, a bőrfeszesítő testápolót, a testem többi részére. Finom puha lesz tőle a bőr, és kellemes az illata, hamar beszívódik, és egyáltalán nem hagy maga után ragacsos vagy zsíros érzést, ami azért jó, mert reggelente használom, és volt már olyan készítménnyel dolgom, ami után várni kellett a felöltözéssel.

Ági

Bár nem vagyok valami nagydarab, a narancsbőr a sok ülésnek, kevés mozgásnak köszönhetően engem sem került el. Általában májusban elhatalmasodik rajtam a narancstalanítás. A Garnier tavaly hozta ki 14 napos ampullakúráját, ami láthatóan segített. Bár nem két hétig, hanem jóval tovább használtam, a bőröm feszesebb lett. Mivel nehezen szívódik be, alaposan át kell gyúrni a bőrt, ami segíti a nyirokkeringést.

Ezt is szeretjük