A 4 legjobb arcpirosító
A pirosító jó, ha minden nő táskájában vagy fürdőszobapolcán ott lapul, hiszen ezzel fél perc alatt élettel telivé teheted az arcodat! Mi ezeket használjuk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arcpirosító - a szempillaspirál mellett - teszi fel a sminkre a koronát. E kettő nélkül nem is érdemes nekiállni.

Az arc pirosítása ősidőkre nyúlik vissza, bár volt olyan időszak, amikor tisztességes nők nem használhattak semmilyen ördögi festéket a férfiember megtévesztésére. Persze nem kellett félteni az akkori lányokat.

Ha festéket nem, az ujjukat használták, és gyakran csipkedték meg az orcákat, hogy szép rózsaszínű legyen.

A pirosítás az egészséget hivatott az arcra varázsolni. Nem véletlenül nevezték régebben hegyi levegőnek. A friss, jó levegő pirospozsgássá teszi az arcot. Nos, most a levegő minden, csak nem friss. Ezért a városi lányok arcbőre sokszor sápadt, fénytelen. Marad a pirosító tehát.

Fontos, hogy a pirosító sohasem lehet feltűnő, mert akkor nem szép lesz az arc, hanem nevetséges. Ezért nagyon természetes árnyalatot kell választani. Ha vékonyítani szeretnél az arcodon, akkor függőlegesen használd, ha pedig szélesíteni, akkor vízszintesen vidd fel.

Juli

Már egy ideje a Manhattan Rouge Powder Duo arcpirosítót használom. Annak idején, amikor vásároltam, nagy bajban voltam, mert még sosem vettem előtte ilyesmit. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy olyan terméket keresek, amiben két szín is van. Ezt a Manhattan termékei között találtam meg. A Haselnut and Apricot színkombináció mellett döntöttem, méghozzá nem rosszul. Az Apricot-ot használom télen, a Haselnut-ot pedig nyáron. Természetesen, mint minden pirosítóval, ezzel is csínján kell bánni, ha túl sokat használok, véletlenül nem fújom le a felesleget az ecsetről, akkor vicces bohóc-sminkem lesz.

Judit

Már évek óta egy márkát használok, bár ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy igen keveset sminkelem magam. Az én kedvencem az Avon Color arcpirosító gyöngy. Egy kis tégelyben sok apró pirosító bogyó bújik meg, különböző színárnyalatokban. Ahogy az ecset felveszi a port, úgy keverednek össze a színek, és eredményeznek egy természetes, rózsaszínes hatású arcpírt. Nincs belőle több árnyalat, csak ez az egy. Télen-nyáron ezt használom, már amikor használom. Könnyű felvinni, és nem lehet túlfesteni vele az arcot, mert diszkrét színe van. Ecsetet viszont sajnos nem adnak hozzá, ami bosszantó.

Pálma

Sokáig egyáltalán nem sminkeltem magam, így nincs nagy tapasztalatom a különböző termékek között. Jó ideig az Astor Perfect Blush 001 Baccara pirosítóját használtam, és egészen elégedett voltam vele, mert viszonylag sokáig elég volt, szép, természetes pírt varázsolt az arcomra, ráadásul az ára miatt sem kellett mélyen a zsebembe nyúlnom. Ám amikor elfogyott, egy barátnőm tanácsára hallgatva kipróbáltam a Bourjois egyik pirosítóját – és abban a pillanatban, amikor először vittem fel az arcomra, el is döntöttem, hogy nem leszek hajlandó a későbbiekben mást használni.Nem tartozik a legolcsóbb termékek közé, de nem is bánom, hiszen tartóssága, gyönyörű, természetes színe – legalábbis a 74-es kódú Rose Ambré - és finom púderes állaga kárpótol az áráért. Ráadásul elég egy leheletnyit tenni belőle az arcra, így valószínűleg nem is fogyasztom majd el olyan gyorsan, mint az előzőt. Ami még mellette szól, az az aprócska ecset, valamint a dobozba épített icipici tükör, melynek köszönhetően végre csökkent némileg a táskámban hordott kacatok száma.

 

Ági

Sokáig én is az Avon arcpirosító gyöngyeit használtam, de aztán kivonták a forgalomból a nekem tetsző rózsaszín változatot, és kerestem helyette egy másikat. Mivel egy kis penészvirág vagyok, pirosító nélkül nem érzem jól magam, főleg télen nem, amikor a szokásosnál is sápadtabb vagyok.
Most már egy éve a Bourjouis pirosítóját használom, ráadásul ugyanazt a tégelyt, és szerintem még eltart egy darabig, ami szép teljesítmény ahhoz képest, hogy minden nap használom. Szeretem, hogy könnyű felvinni. Nem húz csíkokat az arcomra, teljesen egységes felületet lehet vele készíteni, és nem kell sminkmesternek lenni hozzá. Én nem a hozzáadott ecsetet használom, hanem egy nagy púderecsetet, ezzel szebb és természetesebb hatást lehet elérni szerintem. Én a rózsaszínes, 54-es Rose Frisson árnyalatot használom. És az illata is finom.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük