A 4 legdurvább nyári divatbaki

Nyáron mindenki elengedi magát egy kissé. Persze vannak határok, de néhányan hajlamosak ezt is átlépni. Mi az, amit mindenképpen kerülj el?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nyár a lazaság időszaka, egy kicsit mindenki elengedi magát, jöhetnek a színes, lenge ruhák, a könnyű szandálok. Nem szabad azonban a ló túloldalára esni, és többet bevállalni, mint kellene. Ahogy a majmolás sem trendkövetés, úgy a sztároktól sem biztos, hogy mindent el kell lesni.

Titokzokni

Ugye hihetetlen? Pedig van, és nem is csak hetven feletti hölgyeken virít. Bizony a húszas-harmincas korosztályban is előfordul. A titokzokni funkciójára még nem derült fény, legalábbis számunkra.

Talán szemérmességből viselték, hogy a lábfej ne látszódjon, de hogy frissítő hatása nincs, az biztos. Ráadásul a varrás elszorítja a lábfejet, így még egészségtelen is. Mivel a legtöbbször nejlonból van, az izzadságot nem fogja fel, és nem lesz éppen friss illatú a belekényszerített láb. Titoknak sem titok, hiszen a legtöbb cipőből kilóg.
A szandál azért szandál, hogy a láb szellőzzön, a nagyon is látható titokzoknival pont a lényegét veszti el.

Crocs

Más szóval lukacsos, műanyag klumpa. Furcsa divat. Hollywoodban minden második lábon ez van. Lehet, hogy kényelmes, sőt biztos, bár állítólag a lábat nem tartó papucs már több baleset okozója volt, de hogy ormótlan formájával, rikító színeivel hogy lett belőle kultikus divatdarab, azt nehéz megérteni.

Szinte semmilyen stílushoz nem passzol, színei bántóak. És sajnos a lejtőn nincs megállás. A cég ugyanis újabb és újabb csodákkal áll elő, az ízlésficamot nem feledve. Sőt, a Crocsot díszítheted is különböző borsos árú, külön erre a célra készített kitűzőkkel, amennyiben úgy érzed, hogy 5 éves kor felett sem ciki a katicás cipő. De itt van a Magyarországon még nem forgalmazott változat, az emelt talpú női változat. Reméljük, hogy nem is jelenik meg.

Itt-ott kibuggyan

A szexiség szinte kötelező. A mindenhol fellelhető erotika felváltotta a titokzatosságot, és sok nő szívesen ki is teszi az ablakba azt, amit a Jóistentől kapott. Néha többet is a kelleténél. Ha ugyanis a természet erősebb vonalakkal áldott meg valakit, akkor nem biztos, hogy az extra rövid miniszoknya vagy a haspóló a nyerő választás. Főleg, ha derékban kicsit bevág a nadrág vagy szoknya. Ilyenkor a szemek nem azért fordulnak deréktájra, mert ellenállhatatlan a látvány. Egy 5 centivel hosszabb pólóval valószínűleg kellemesebb hatást érhet el a júnói termetű hölgy. Hasonló elveket kellene szem előtt tartani a szoknyahossznál. Ha a comb kissé tuskószerű, akkor nem kell rá felhívni a figyelmet.

Alsónemű

Bugyi kell, a legtöbbször melltartó is. Ezeket nemcsak fehérneműnek, hanem alsóneműnek is hívják. Nem véletlenül, hiszen a ruha alatt kell viselni. Mégis sokan megfeledkeznek róla, és sajnos elég siralmas, hogy egyébként láthatóan a divatra figyelő hölgyek fél melltartója kilátszik a hátul dekoltált felsőből, ha a csőtopot nem merik felvenni magában, és a melltartó pántja mintegy a top pántjaként is funkcionál.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

És ha ez még nem lenne elég, nem épp diszkrét darabok figyelnek ki, hanem fekete keresztpántos felső alól szép fehér csipkemelltartó. Ma már nem lehet gond a választék hiánya, mindenféle felső alá kapható cicifix, van állítható pántos, pánt nélküli, így ez nem lehetne akadály. Sőt, a H&M-ben forgalmaznak mellbimbó-takarót, így ha nem akarja valaki, hogy égnek meredjen egy kis fuvallatra a csőtopban, akkor elég csak ezt felragasztani. A szilikonpántról pedig reméljük, hogy felesleges is szót ejteni.

Ezt is szeretjük