3 ünnepelt díva féltett szépségtitkai
A sztárok sem csak botoxot használnak. Mint minden nőnek, nekik is vannak jól bevált házi praktikáik, melyeket te is bevethetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kamerák kereszttüzében élő, filmekben, kifutókon, színpadokon, a médiában szereplő irigyelt sztárok, bármennyire meglepőnek tűnhet, hús-vér emberek. Reggelente a tükörből rájuk is karikás szem és kócos fej néz.

A hírességek is napi harcot vívnak az idő múlásával. Ne legyenek illúzióink, még a legtermészetesebb hírességeknél is előfordulhat egy kósza botox-kezelés, de nekik is megvannak a jól bevált trükkjeik. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet.

Madonna és az avokádó

Madonna, aki az ötödik ikszet is átlépte már, mindig meglepi rajongóit kaméleoni létével és stílusváltásaival.
Az évek során láthattad szőkén, barnán, kihívó szexistennőként, szolidabb, spirituális utat kereső barna idolként, vagy épp energikus, szálkásan izmos családanyaként, aki nem mellékesen világsztár.

A rendszeres sport, az edzőteremben eltöltött órák, az egészséges, zöldségdús táplálkozás mellett nagy gondot fordít bőrének napi ápolására is. Madonnának van egy egyszerű szépségtippje, amit te is sikerrel alkalmazhatsz otthon. A száj körüli ráncok ellen avokádót használ.

Nem múlik el nap avokádópakolás nélkül, az összetört avokádót a száj körüli kritikus helyekre teszi. Így tölt el napi 20 percet. Ezt még turbózhatod is: az összetört avokádóból egy kis tejszín és méz hozzáadásával kellemes otthoni arcpakolást készíthetsz.

Julianne Moore és az Evian

A sikeres, ünnepelt filmcsillag hosszú évek óta birtokolja egy nálánál kilenc évvel fiatalabb férfi, Bart Freundlich filmrendező szerelmét, és nevelik két közös gyermeküket.

A boldog és harmonikus családi élet is szépít, de egy fiatal férfi rajongását fenn kell tartani. Julianne az Evian-víz áldásos hatásaira esküszik.
A forgatások miatti erős sminkelés és a nagyvárosi élet, a légszennyezettség, a szmog káros hatásait a színésznő ásványvizes lemosással és permettel ellensúlyozza. Az arclemosáshoz is ezt a vizet használja, a praktikus spray-t pedig napközben, ha szükségét érzi, mert bőre kiszárad.
Az Evian márkás víz, de semmivel sem jobb, mint a kitűnő hazai ásványvizek. Érdemes egy vattapamacsra önteni egy keveset, és még a tonizálás előtt áttörölni vele a megtisztított arcot. Így a kemény, esetenként túl klóros vizet lemosod az arcodról.

Gisele Bündchen és a méz

A gyönyörű Gisele a legjobban kereső topmodell jelenleg. Modellként nemcsak a testére kell odafigyelnie, hanem a hajára is, hiszen a sok hajformázó, a vasalás, göndörítés tönkretehetik a hajat. Azt sem engedheti meg magának, hogy a haja a mosás után ide-oda röpködjön.
Ez valószínűleg neked is ismerős, te is küzdesz az égnek meredő vagy pont a fejbőrre tapadó rakoncátlan, elektromos hajszálakkal.
Gisele egy házi szert használ mindkét problémára. Mézes pakolást tesz a hajára, hetente egyszer.

A mézet kicsit hígítva érdemes felvinni, langyos állapotban. Ha kipróbálnád, akkor a legjobb, ha a kádban ülve teszed, így nem lesz maszatos semmi. A mézet oszlasd el a hajon, és hagyd fent 20 percig, majd mosd le alaposan.
A méz selymes fényűvé és tapintásúvá teszi a hajat, és édes illatot kölcsönöz neki.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük