Nagy szexi fehérnemű-körkép
Képgalériákkal
Bár a testet ruha fedi, nem mindegy, hogy a sok réteg alatt miben pompázol. Találd meg az alkalomhoz illő szettet, és légy szexi télen is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tél nem tartozik a legerotikusabb időszakok közé, hiszen a hormonok kevésbé száguldanak, ha támadnak a mínuszok. Ez egyébként egyáltalán nem törvényszerű, hiszen amellett, hogy meleg kelmékbe burkolod a tested, alá vehetsz sikamlós anyagból készült, szexi fehérneműt.

Hidd el, attól, hogy nem látszik, nagyon is befolyásolja a kinézetedet, hiszen egy önbizalomtól erős nő mindig sokkal jobban néz ki, mint félénk társa.

Az önbizalom-növelésben pedig remek fegyver egy szép fehérneműszett. Arról már nem is beszélve, hogy párod mekkora örömét leli, ha lebontja rólad a ruhát.

Hétköznapra

Egy szép fehérneműszett hétfőn is feldobhatja a napot, sőt, a keddet is szebbé teheti. Egész napos viseletnek jó, ha kényelmes darabot választasz, de a kényelem oltárán nem kell feláldozni az erotikát.
Válassz selyemből vagy szaténból, esetleg egy légies organzából készült darabot.

Sok stílusból választhatsz, lehetsz sportosan szexi egy kisnadrágban, vagy vadmacska egy párducmintás szettben. Divatosak a geometriai minták, különösen a kockás darabok számítanak trendinek, de a pöttyök is kedvesek.

Ha a klasszikusabb darabokat kedveled, akkor a csipke vagy selyem lehet a megfelelő.
A jól megválasztott melltartó tartja a mellet, ha olyan a fazon, akkor formázza is. Lehet push up vagy háromszög, merevítős és pánt nélküli.
Játssz a fazonnal és a színekkel, például, ha lila a felsőd, legyen lila a fehérneműszetted is.

Az általános férfivélemény szerint az idő előrehaladtával a fehérnemű már nem olyan szexi, mint a kezdeti lángolás idején. Ne ess ebbe a hibába, és gyakran újíts be szexi bugyikat és egyéb leheletfinom apróságokat. Párod értékelni fogja, hogy nemcsak a vetkőzésnél láthat szépet, de akkor is, amikor reggel magadra kapod a fehérneműt.

Ne csak melltartó-bugyi összeállításban gondolkozz, hanem bátran válassz fűzőt vagy kombinét. A fűző nemcsak az önbizalmadat növeli, hanem az alakodat is formálja, a férfiakra gyakorolt hatásról már nem is beszélve. A kombinéról ne valami műszálas borzalom jusson eszedbe, sokkal inkább egy push-upba oltott baby-doll.

Hancúrhoz

Ha csábításra kerül a sor, engedd el a fantáziádat, és légy vadító. Vagy épp ártatlanul szexis. Hogy éppen melyik arcodat mutatod, azt kifejezheted egy ártatlannak tűnő púderrózsaszín, ugyanakkor átlátszó melltartóval, ha viszont előtör belőled a végzet asszonya, akkor vedd fel a fűződet és a combfixet. A rafinált fehérneműből nem is kell kibújnod, ha arra kerül a sor. A pasid biztos értékeli, ha csak a falatnyi bugyitól kell megszabadítania, és minden más maradhat.
Különösen népszerű lehetsz egy fűzővel egybeépített harisnyatartóban vagy egy áttetsző hálóingben vagy baby-dollban.
Hogy milyen színt választasz, az rajtad áll. A fekete és a piros egyértelműnek tűnik, de, ha neked a rózsaszín vagy épp a türkizkék tetszik, akkor azt vedd le a polcról az üzletben.

Alváshoz

Ha télen nem évakosztümben hajtod álomra a fejed, akkor a póló-bugyi kombó helyett válassz valami szexisebbet. Persze a bugyi és a felsőcske is lehet nagyon szexi, ha például leheletfinom anyagból készül.
Sok pasi szereti, ha a törékeny nő klasszikus férfipizsama-felsőt visel, persze falatnyi bugyival.


A hálóing pedig egyáltalán nem nagyanyáink viselete. Akár vászonból is lehet, finom csipkepánttal, de, ha átlátszó, az sem baj. Ha párod arra ébred, hogy édesdeden alszol mellette, és a hálóinged véletlenül felcsúszott, lehet, hogy a te álmodnak is vége.

Szintén jó választás éjszakára a fent már említett baby-doll. A rafináltabb darabok nem két különálló, hanem egy részből állnak. Ha utálod, hogy felcsúszik a póló a nyakadig alvás közben, akkor válassz ilyet.
Baby-dollokból is széles a választék, lehet egyszerűbbeket találni, és persze vannak olyanok is, melyek keveset takarnak.
Ezt is szeretjük