Ha a 2000-es években voltál tini, ezek a videók ismerősek lesznek - Neked volt ilyen ruhád és sminked?

Az influencer videóit nem bírod majd mosolygás és persze nosztalgiázás nélkül végignézni, ha te is a 2000-es években voltál tini.

A 2000-es évek divatja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Feltűnő övek, haspólók, csípőnadrágok, feliratos felsők és indokolatlanul vastag, mindent fedő alapozó - ismerősek ezek a trendek? Ha igen, akkor valószínűleg te is a 2000-es években voltál tinédzser. És az is biztos, hogy ezek közül jó néhányat ki is próbáltál vagy rendszeresen hordtál.

Ha nosztalgiáznál egy kicsit, és jókat mosolyognál a ma már sokszor érthetetlennek, kínosnak ható trendeken, akkor Isabel Clancy Instagram-oldalát mindenképpen érdemes követned.

Vicces videókon a 2000-es évek trendjei

A fiatal anyuka már több mint 848 ezer követőt szerzett magának videóival, melyeken a húsz-harminc évvel ezelőtti divatot - és ezzel együtt régi önmagát - idézi meg és figurázza is ki egy kicsit. Jól tudja, mit hordtak ekkor a fiatal lányok, hogy sminkeltek, és hogy néztek ki a középiskolák vagy gimnáziumok legmenőbb csajai, hiszen ő is ebben az időszakban volt tinédzser.

Köves, feliratos póló, Playboy nyuszi nyaklánc, na és az elmaradhatatlan, maszkszerű, mindent fedő, matt alapozó. Ugye, neked is rémlik ez a kombináció?

Ha egy buliról volt szó, nem számítottak a mínuszok, sőt a szakadó hó sem: a magassarkú és a miniszoknya akkor is kötelező volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Trikó a felső alá, cipzáros pulcsi, szilikon karkötő, és már kész is a sulis szett.

A vastag, sokszor a bőrszíntől jócskán eltérő alapozókhoz a világos, matt rúzsok dukáltak, amikről utólag nyugodtan bevallhatjuk, hogy szörnyen néztek ki, és senkinek nem álltak jól.

Leggings mini és szakadt farmerszoknyával, hosszú trikókkal - lehetőleg több rétegben. A hasonló szettekben sétáló lányoktól hemzsegtek a gimik. A midi farmerszoknyák egyébként újra visszatértek, és elképesztően nőies összeállításokat lehet belőlük összehozni. Nézd meg itt, hogyan.

A fonott vagy vastag, kövekkel, szegecsekkel díszített övek a hosszú felsők nélkülözhetetlen kiegészítői voltak. Na és persze a szőrmés pufidzsekik sem maradhattak ki a szettből.

A felcsatolható műhajakra és a felpúpozott, hátrafogott frufrura emlékszel még? Ha ez a trend nem is, a frufruőrület azonban visszatért: kattints ide, és nézd meg, hogy változtatja meg az arcot egy előnyös fazon.

A plázázás az egyik legjobb, legmenőbb csajos programnak számított, úgyhogy különösen csinos szetteket igényelt.

Na, neked mennyi volt ismerős a fenti trendek közül? 

Ezekre a ruhákra vágyott minden csaj a 80-as években: a keleti blokk Guccijai voltak

Mindenki arról álmodozott, hogy ezeket megszerezze.

Elolvasom

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük