Arcápolási 1x1

Ha naponta csak 10 percet foglalkozol az arcbőröd egészségével és szépségével, akkor később akár 5 évet is letagadhatsz. Megtérül az a kis idő a tükör előtt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Vagy ha pontosabbak akarunk lenni, akkor arcápolási 2x3. Reggel és este használd a három tuti arcápolót!

Ha szeretnéd megőrizni arcbőröd üdeségét, puhaságát, és idejében gátat szabni a ráncok kialakulásának, akkor naponta kell foglalkoznod az arcápolással! Nem lesz nehéz, a napi rutin hamar kialakul.

Ha rendszeresen foglalkozol az arcbőröddel, akkor nem csak most leszel szebb, hanem évek, évtizedek múltán leszel igazán hálás magadnak, hogy időben elkezdted. A napi arcápolás nem kerül többe, mint egy kávé, így érdemes inkább ebbe invesztálni.

Mire lesz szükséged?

Az arcápolás három alapkelléke az arctisztító, az arctonik és a hidratáló krém.

1. Arctisztítás

Az arcápolás alapja az arctisztítás reggel és este. A tisztátalan arcbőr fakó, szürkés a rárakódott szennyeződéstől és az elhalt hámsejtektől. Még csak sminkelned sem kell, elég ha kimész az utcára, máris annyi piszkot gyűjtött az arcod, ami indokolja az alapos arctisztítást. Ha nincs megfelelően letisztítva az arcbőr, akkor szinte felesleges is bármit rákenni, hiszen nem szívódnak fel rendesen a tápanyagok. A pórusok eltömődnek, és megjelennek a pattanások.

A reggeli arctisztítást sem érdemes elbliccelni, ugyanis éjszaka a szervezet intenzíven méregtelenít, a méreganyagok pedig többek közt a bőrön keresztül távoznak. Megülnek rajta, ha reggel nem mosod le őket.

Azt, hogy milyen arctisztítót választasz, a bőröd dönti el. Lehet, hogy száraz a bőröd és mégsem jönnek be a krémes tisztítók. Kísérletezd ki, hogy melyik a neked megfelelő termék.

2. Tonizálás

Sokan nem tartják fontosnak, pedig a bőr láthatóan szebb lesz, ha arctonikot használsz. A tonik megszabadít az arctisztító maradékától, és az esetleg ottmaradt szennyeződésektől. Összehúzza a pórusokat, tonizálja az arcbőrt.

3. Ápolás

Az arc ápolása két részből áll, a nappali védelemből és az éjszakai regenerálásból. Nappalra könnyebb krémet, lotiont, krémzselét válassz, ami megvéd az időjárás viszontagságaitól, a nap káros sugaraitól, és közben hidratál. Éjszakára választhatsz gazdagabb tápláló krémet. A legtöbb krém ma már tartalmaz olyan hatóanyagokat, amik elősegítik a bőr méregtelenítését.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ez a napi rutin nem több kétszer öt percnél. Később ez a kis idő éveket fog jelenteni! Érdemes egy márka termékeit használni, mert a hatóanyagok kiegészítik egymást.

OLVASD EL EZT IS!

arcradir lead
  • arcápolás
  • pakolás

Egy éjszaka, mínusz 5 év

Ezt is szeretjük