10 öltözködési baki, amit hidegben könnyű elkövetni
Képekkel
A meleg ruhák halmozásakor egyszerű tévedésbe vagy túlzásokba esni. Így ronthatsz az alakodon!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az őszi-téli szezonban nagyobb kihívást jelent a megfelelő öltözködés, hiszen a több ruharétegnek köszönhetően nehéz megtartani az egyensúlyt a nőiesség és a praktikusság között. Ilyenkor abban rejlik a legnagyobb hibalehetőség, ha nem veszed figyelembe az alakodat.

A divat is rengeteg buktatót rejthet magában, amennyiben nem vagy tisztában vele, mely fazonok élezik ki leginkább a testalkati problémáidat. A bő lebernyegek elrejtik ugyan a zsírpárnákat, ám a túlméretezett, vastag anyagrengeteg zömökebbé varázsolhat.

Ugyanakkor nem elég megtalálni a neked való holmikat, mert egy rosszul átgondolt rétegezéssel szintén bakizhatsz. Némely ruhadarabokkal érdemes óvatosan bánni, különösen akkor, ha alacsony vagy, rövid a lábad, vagy teltebb idomokkal rendelkezel.

Alaktorzító divatbuktatók

Télen, amikor több ruharéteget kell egymásra pakolni, könnyebb elveszni a zavaró részletekben. A most divatos retro, norvég és etno stílusú minták a kötött anyagokkal együtt megnehezíthetik a dolgodat, éppen úgy, mint a túlméretezett kreációkat kedvelő trendek.

A szőrmemánia úgyszintén megingathatja a berögzült aranyszabályokat, hiszen egy jótékony kabátfazont is alakgyilkos szörnyeteggé tehet egy csípő- és combkerületet hangsúlyozó prémszegély, illetve egy széles szőrmegallér, mely széthúzza a vállakat.

10 öltözködési baki, amit hidegben könnyű elkövetni

Képgalériánkban olyan divatos ruhadarabokat válogattunk össze, melyek magukban rejtik a bakizás lehetőségét, ha nem az alakodnak megfelelően rétegezed őket.

Ezt is szeretjük