Szuperszaftos, zöldséges csirkemáj, ami elolvad a szádban
Ez tényleg fantasztikus variáció csirkemájra. Friss zöldségekkel még finomabb lesz a gyors étel!
Olcsó hozzávalókból is varázsolhatsz ínyenc ebédet vagy vacsorát. A csirkemájat sokféleképpen elkészítheted, serpenyőben sütve a leggyorsabb. Lehetőleg friss belsőséget használj, mert a fagyasztott jobban kiszáradhat sütés közben. Ha zöldségeket is teszel mellé, még ízletesebb lesz a végeredmény. Friss kenyérrel is kínálhatod, rizzsel vagy krumplival pedig igazán laktató.
Zöldséges csirkemáj
Hozzávalók 4 személyre
- 40 dkg csirkemáj
- 1 db vöröshagyma
- 1 teáskanál majoranna
- 1 teáskanál pirospaprika
- 1 db krumpli
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 3 szál zöldhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkemájat alaposan nézd át, ha szükséges, tisztítsd meg. Vágd fel ízlés szerint. Rakd hozzá a feldarabolt zöldségeket. Hevíts kevés olajat, majd tedd bele az aprított vöröshagymát. Dinszteld meg, és mehetnek hozzá a kis darabokra vágott zöldségek. Azokat is süsd egy-két percig, tedd hozzá a májat, és pirítsd egy kicsit. Szórd meg borssal, majoránnával és pirospaprikával. Párolj mindent puhára körülbelül 15 perc alatt. Ha a májba beleszúrsz egy kést, és nem folyik ki belőle véres folyadék, biztosan elkészült. Végül szórd meg sóval és aprított zöldhagymával.
A májkrémet is könnyen és gyorsan elkészítheted otthon, ráadásul biztosan nem tartalmaz ízfokozót.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció