Zöldfűszeres, sajttal töltött rántott karaj
Egyszerre göngyölt, töltött és rántott

Zöldfűszeres, sajttal töltött rántott karaj
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zöldfűszeres, sajttal töltött karaj messze túlszárnyalja a hagyományos rántott húsokat. Arra ügyelj, hogy a szeletek ne legyenek túl vastagok, mert akkor nehezen sülnek át. Nem fogod megbánni, ha jó minőségű krémsajtot használsz. A zöldfűszereket pedig bátran variálhatod.

Zöldfűszeres, sajttal töltött karaj

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg karaj
  • 20 dkg krémsajt
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál petrezselyem
  • bors

Panírozáshoz

  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • 18 dkg finomliszt
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A petrezselymet és a bazsalikomot vágd apróra, majd keverd össze a krémsajttal. A megmosott, lecsepegtetett húst szeleteld fel úgy, hogy pillangó alakban ki lehessen nyitni. Sózd és borsozd meg, majd rakj rá krémsajtot. Tekerd fel a húst úgy, hogy a sajt ne tudjon sehol kifolyni.

Panírozd be a karajt a szokásos módon, tehát először forgasd meg a lisztben, majd a felvert tojásban, végül pedig a zsemlemorzsában. Tedd bő, forró olajba, és süsd meg oldalanként körülbelül öt-öt perc alatt. Ha minden oldala aranybarna, vedd ki az olajból, és jól csepegtesd le papírtörlőn.

Ezt is szeretjük