Zöldfűszeres, sajttal töltött rántott karaj
Egyszerre göngyölt, töltött és rántott

Zöldfűszeres, sajttal töltött rántott karaj
Ez is érdekelhet

Távolból csukni-nyitni? Hasznos és kényelmes választás az okos tetőablak (x)

A magyar irodalom gyöngyszeme (x)

Teszteld le bőröd állapotát! (x)

Figyelem: neked sem egyenesek a lábujjaid? (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

beauty and style

Egyetlen mozdulat, és eltűnik a hasi zsírpárna: a teltkarcsú modell öltözködési trükkjei aranyat érnek »

Egyszerű trükkök, amik bitang jól feldobják a ruháidat: csak hajgumira és kreativitásra van hozzá szükséged »

Súlyos akné alakulhat ki a maszk viselésétől, ha erre nem figyelsz: nem mindegy, hogyan használod »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zöldfűszeres, sajttal töltött karaj messze túlszárnyalja a hagyományos rántott húsokat. Arra ügyelj, hogy a szeletek ne legyenek túl vastagok, mert akkor nehezen sülnek át. Nem fogod megbánni, ha jó minőségű krémsajtot használsz. A zöldfűszereket pedig bátran variálhatod.

Zöldfűszeres, sajttal töltött karaj

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg karaj
  • 20 dkg krémsajt
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál petrezselyem
  • bors

Panírozáshoz

  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • 18 dkg finomliszt
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A petrezselymet és a bazsalikomot vágd apróra, majd keverd össze a krémsajttal. A megmosott, lecsepegtetett húst szeleteld fel úgy, hogy pillangó alakban ki lehessen nyitni. Sózd és borsozd meg, majd rakj rá krémsajtot. Tekerd fel a húst úgy, hogy a sajt ne tudjon sehol kifolyni.

Panírozd be a karajt a szokásos módon, tehát először forgasd meg a lisztben, majd a felvert tojásban, végül pedig a zsemlemorzsában. Tedd bő, forró olajba, és süsd meg oldalanként körülbelül öt-öt perc alatt. Ha minden oldala aranybarna, vedd ki az olajból, és jól csepegtesd le papírtörlőn.

Ezt is szeretjük