Zöldfűszeres, sajttal töltött rántott karaj
Egyszerre göngyölt, töltött és rántott

Zöldfűszeres, sajttal töltött rántott karaj
Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

beauty and style

Mit tettek Gigi Hadid fejével? Rá sem ismerni a bájos modellre »

A 35 éves modellt tinilánynak néznénk smink nélkül – Miranda Kerren nem fog az idő »

Fogott egy kést, és kettévágta a korrektoros tubust: sokat spórolt vele »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zöldfűszeres, sajttal töltött karaj messze túlszárnyalja a hagyományos rántott húsokat. Arra ügyelj, hogy a szeletek ne legyenek túl vastagok, mert akkor nehezen sülnek át. Nem fogod megbánni, ha jó minőségű krémsajtot használsz. A zöldfűszereket pedig bátran variálhatod.

Zöldfűszeres, sajttal töltött karaj

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg karaj
  • 20 dkg krémsajt
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál petrezselyem
  • bors

Panírozáshoz

  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • 18 dkg finomliszt
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A petrezselymet és a bazsalikomot vágd apróra, majd keverd össze a krémsajttal. A megmosott, lecsepegtetett húst szeleteld fel úgy, hogy pillangó alakban ki lehessen nyitni. Sózd és borsozd meg, majd rakj rá krémsajtot. Tekerd fel a húst úgy, hogy a sajt ne tudjon sehol kifolyni.

Panírozd be a karajt a szokásos módon, tehát először forgasd meg a lisztben, majd a felvert tojásban, végül pedig a zsemlemorzsában. Tedd bő, forró olajba, és süsd meg oldalanként körülbelül öt-öt perc alatt. Ha minden oldala aranybarna, vedd ki az olajból, és jól csepegtesd le papírtörlőn.

Ezt is szeretjük