18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

37 szemtelenül szexi fogás egy kattintásra

Plusz 4 vágykeltő recept

Ha odakint hideg is van, ezekkel az afrodiziákumokkal felforrósíthatod a benti hangulatot.

Az ősz tartogat még néhány kellemes, napos hétvégét, ha azonban nincs épp kirándulóidő, akkor sem kell a tévé előtt ülnötök.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bizonyos fűszerek vágykeltő hatása már az ókor óta ismert, ha pedig engeded őket érvényesülni az ételekben, izgalmas délután elébe nézhettek. A tálalás már rajtatok múlik.

37 vágykeltő recept

A fűszereket, gyümölcsöket már régóta használják arra, hogy felkeltsék a vágyat. Némelyik olyan anyagokat tartalmaz, melyek serkentik a vérkeringést, némelyik pedig alakjában emlékeztet valami egészen másra.

Ezeket az ízeket és formákat kombinálni is lehet, így igazán huncut harapnivalókra tehetsz szert.

Kattints, és válaszd ki 37 vágyfokozó receptünkből azt, amelyikhez éppen kedvetek van. Főzzétek meg együtt, akár hiányos öltözékben is, de a párod annak is biztosan örül, ha egy szál kötényben tüsténkedsz a fakanállal.

Mazsolás vanílialeves

Hozzávalók:

  • 1,5 liter tej
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 vanília rúd
  • 1 tojássárgája
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 csomag mazsola
  • fél csésze rizs
Tegyél félre 2 dl tejet, a többit tedd fel forrni. A tojássárgáját egy evőkanál cukorral és a liszttel keverd habosra, hígítsd fel a megmaradt tejjel, és lassan öntsd a megmelegített tejhez. Add hozzá a megmaradt cukrot, valamint a mazsolát és a külön lábasban megfőzött rizst is.

Gyömbéres-birsalmás csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 nagy csirkemellfilé
  • 1 nagy birsalma
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 citrom leve
  • kevés méz
  • 1 teáskanál őrölt gyömbér
  • fél teáskanál őrölt fahéj
  • 5 dkg vaj
  • bors

Egy lábasban forralj vizet, és tedd bele a citromlevet egy pici mézzel. A birsalmát vágd cikkekre, és héjastól, magostól rögtön tedd a forró vízbe. Főzd puhára, de vigyázz, hogy ne essen szét - ez körülbelül 10-15 perc. Ezután szedd ki a vízből a gerezdeket, vágd ki a magházukat, és kockázd fel őket, épp úgy, mint a csirkemellet.

A hagymát karikázd fel, párold meg egy kevés vajon, add hozzá az őrölt fahéjat és gyömbért, majd dobd rá a csirkemellet is. Sózd, borsozd, locsolj rá egy kanálnyi mézet, és pirítsd össze, majd húzd le a serpenyőt a lángról. Egy másik serpenyőben olvassz meg egy kanál vajat, önts bele egy kanálnyi mézet, és tedd bele a birsalmát. Forgasd össze, főzd 1-2 percig, végül add a húshoz.

Ánizsos-chilis csirkemell

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg gomba
  • 4 evőkanál étolaj
  • 1 evőkanál ánizs
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 chili
  • 1 zöldpaprika
  • 1 kaliforniai paprika
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 kávéskanál cukor
  • bors

A húst hálószerűen vagdosd be, sózd, borsozd, és szórd meg ánizzsal. Kevés olajon mindkét oldalát pirítsd barnára. A zöldségeket tisztítsd meg, vágd vékony szeletekre, és a megmaradt olajon sütőben süsd át, majd kevés vizet hozzáadva fedő alatt párold puhára. Szójaszósszal, cukorral, kevés sóval ízesítheted.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Fahéjas-csokis korongok

Hozzávalók a tésztához:

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 1 nagy tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 dl tej
  • 3 teáskanál fahéj
  • 1 csomag sütőpor
  • csipetnyi só

Hozzávalók a karamellhez:

  • 200 g cukor
  • 100 g zabpehely

A hozzávalókból készítsd el a tésztát, és egy sütőpapírral kibélelt tepsiben két kanál segítségével formálj belőle korongokat, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd 20-25 percig. A karamellbevonathoz a cukrot olvaszd világos színűre egy serpenyőben, majd add hozzá a zabpelyhet, és főzd sötétre, ezután vond be vele a korongokat.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük