Így készül a tökéletes linzertészta - A nagyi tippjei
Ismerd meg a tökéletes linzer titkát, készíts pitéket, aprósütit vagy rácsos tésztát.
Egy jó linzertésztarecept mindenkinek kell, hihetetlenül változatosan lehet használni, az aprósütitől kezdve a pitékig.
Megvan az az előnye, hogy előre elkészíthető, sőt, le is fagyasztható, így bármikor előkaphatod.
Linzertészta minden alkalomra
A linzer egy alaptészta, szinte minden európai nemzet használja, legyen szó citromos pitéről, ahogy az olaszok készítik, francia pitécskékről, de az angolok hússal is megsütik, majd porcukorral szórják meg, ami elsőre furán hangzik, de állítólag finom.
A házi linzernek nincs párja, és nagyon egyszerű. Cukor, vaj, liszt és tojás kell hozzá, valamint egy pici só. Itt találsz egy szuper receptet. A tésztából aztán már számos sütemény elkészíthető, amerikai típusú gyümölcsös pite, lekvárral töltött korongok és a régi jó rácsos sütemény is.
A linzertésztának jót tesz, ha áll egy fél napot, akkor lesz omlós és puha, de persze frissen és forrón is fogyasztható.
A tökéletes linzer
Képgalériánkban összegyűjtöttük a legjobb trükköket, amikkel tökéletes lesz a tészta. Kattints, ha szeretnéd elkápráztatni a vendégeket vagy saját magadat!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- alma
- torta
Pikáns almatorta recept
- magyarország
- törökország
Kevert süti, muffin és az ország tortája
- kakaó
- reggeli