Tojásmentes rántotthús-bunda
Ugyanolyan ropogós és finom, mint az eredeti
Ha tojásmentes diétán vagy, a rántott húsról akkor se mondj le!

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Fürdőruhát vásárolsz? 3 alapszabály, amit tarts be, alkattól függetlenül »

Szőke lett, és eltűnt a hosszú copfja: Ariana Grande nagyon más így »

Zseniális trükk az esküvői fotóhoz: még romantikusabb lesz tőle a kép »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kis fantáziával akkor is készíthetsz rántott csirkecombot, ha nem használhatsz tojást, vagy éppen nincs a hűtődben. Ennek a húsnak a bundája talán még ropogósabb, mint a hagyományos módon panírozottnak.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 12 kisebb csirkecomb
  • 7 evőkanál liszt
  • 7 evőkanál zsemlemorzsa
  • 2 dl joghurt
  • lenmag
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, törölgesd meg papírtörlővel, sózd be, és hagyd fél óráig állni. Ezt követően készíts elő mindent a panírozáshoz. Szitálj egy tálba lisztet, egy másikba önts joghurtot. A harmadik edénybe a zsemlemorzsa kerül, majd keverj hozzá lenmagot is.

A csirkecombokat alaposan forgasd meg mindegyikben. A végén rázd le a felesleges panírt. Forrósíts olajat, és rakd bele a húst. Oldalanként süsd aranybarnára körülbelül öt-öt perc alatt. Közben mérsékeld a lángot, nehogy megégjen a panír, a csirke viszont nyers maradjon. Szedd ki az olajból, majd csepegtesd le, és kedvenc köreteddel tálald.

Ezt is szeretjük