Tepsiben sült mézes répa, ha jóllaknál, de diétázol
Az ízes, illatos, tepsiben sült répáért bolondulni fogsz. Szerintünk még a gyerekek is esznek majd belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
- Évszázados szépségápolási trükkökre esküsznek a marokkói nők: az agyagtól és az illatos víztől olyan gyönyörű a bőrük »
- 5 nyári szandál, ami sosem megy ki a divatból: jól kihasználható fazonok, amikre a szezon végén is megéri lecsapni »
- Évek óta nem szedi a szemöldökét, most sokkal magabiztosabb a blogger: büszkén viseli bozontos, összenőtt szemöldökét »

Top olvasott cikkek
- Vadon Jani kirúgásáról a portán értesült: már be sem engedték a tévé épületébe
- A máj és a vese állapotát is megmutatja a láb: ha ezt látod, muszáj orvoshoz fordulni
- Palvin Barbi totál átlátszó ruhában ment a Los Angeles-i premierre: nem szégyenlősködött
- Ilyen tünettel muszáj most orvoshoz fordulni: erre kéri a Népegészségügyi Központ a lakosságot
- A próbafülkéből küldött fotót a férjének, meglepődött a válaszon - Nagyon nem olyan választ kapott, mint amire számított
Hozz ki még többet az egészséges sárgarépából! Ha tepsiben sütöd, mézzel, fokhagymával, különféle fűszerekkel ízesíted, hihetetlenül finom lesz.
Ha kapsz bébirépát, abból a legcélszerűbb elkészíteni. Ha nem, akkor pucolás után darabold fel a zöldséget. Egy tepsibe vagy serpenyőbe tégy vajat, kevés mézet, rendezd el benne a répákat, majd fűszerezd ízlés szerint. Nagyon jól megy hozzá a fokhagyma, a petrezselyem, de más zöldfűszerekkel is érdemes kísérletezni. Süsd meg körülbelül 20 perc alatt. A tepsis répa édes és kellemesen fűszeres lesz. Önmagában is remek csemege, de köretként is tálalhatod.