Laktató rakott brokkoli sok sajttal és tejszínnel - Így biztosan nem lesz száraz
Az ízletes rakott brokkoliba felhasználhatod a hétvégi csirkemaradékot is.

Laktató rakott brokkoli sok sajttal és tejszínnel - Így biztosan nem lesz száraz
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

Rizsvizes szövetmaszk házilag: luxus arcápolás otthon, fillérekből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Jobban eltelít a rakott brokkoli, ha húst is raksz bele. Ezt a csirkemelles változatot akkor is megeheted, ha fogyózol, hisz kalóriaszegény. A tejszíntől a belseje finom krémes lesz, a vastag sajtréteg pedig ropogósra sül. Ha a brokkoliról főzés közben leveszed a fedőt, kevésbé fog puffasztani.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 db brokkoli
  • 30 dkg csirkemell
  • 20 dkg sajt
  • 3 dl tejszín
  • 3 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A brokkolit mosd meg, és szedd rózsáira. Forralj vizet egy lábosban, majd, amikor gyöngyözni kezd, tedd bele a zöldséget, és főzd roppanósra forrástól számítva körülbelül öt perc alatt. Óvatosan szűrd le, majd csepegtesd le. Ha kell, a csirkét süsd át, vagy pirítsd meg kevés olajon.
 

A tejszínt az ételízesítővel és a zúzott fokhagymával keverd össze. A csirkét rakd egy kivajazott tepsibe, tedd bele a brokkolit, öntsd nyakon a tejszínnel, és szórd meg a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben süsd meg 20 perc alatt. Amikor a teteje szép piros, vedd ki a sütőből. Tálaláskor petrezselyemmel is megszórhatod.

Blog.hu ajánló