Tejben-vajban sütött csirkecomb - Ettől lesz olyan szép fényes és ropogós a bőre
A megújulás jegyében készítsd el a tejben-vajban sütött, fűszeres csirkecombokat.

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezzel a módszerrel a hús puha, omlós és szaftos lesz. A tetejére vagy a csirke bőre alá még reszelt sajtot is szórhatsz. Ha van időd, pihentesd egy-két órán át a húst, hogy a különféle ízek jól átjárják.

Tálaláskor öntsd a tepsiben maradt szószt a csirkecombra. Köretnek kínálj hozzá krumplipürét, petrezselymes burgonyát vagy rizst, de salátával is remek.

Tejben-vajban sütött csirkecomb

Hozzávalók:

Elkészítés ideje: 1 óra 15 perc

  • 4 egész csirkecomb
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl tej
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • rozmaring

A combokat mosd meg, majd kicsit törölgesd át papírtörlővel. Pakold zsírral kikent hőálló tálba, és fűszerezd sóval, borssal, rozmaringgal, majd öntsd alá a tejet. A hús köré rakj fokhagymát, a tetejére pedig kis vajdarabkákat.

Az edényt fedd le alufóliával, és told 180 fokos sütőbe. Süsd körülbelül egy órán át. Amikor a hús már puha, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg. Félidőben fordítsd át a combokat, és locsold meg a saját levével.

Blog.hu ajánló