Legalább 10 kilótól szeretnél megszabadulni? Ezeket edd, és gyorsan leadod!
Megmutatjuk, mit egyél, hogy könnyen lemenjen rólad a felesleg.

Ez is érdekelhet

Lépj most a gondtalan nyugdíjas éveidért! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

beauty and style

Gyönyörű, natúr smink karácsonyra: ezt viseld, ha nem akarsz túlzásokba esni »

Ez az app segít, hogy mindig hidratált legyél: figyelmeztet, mennyi vizet kell innod »

Zavarba ejtő fotókon pózol a 16 éves modell: az arca egy kislányé, de nőként néz a kamerába »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy nagyobb súlyfeleslegtől is meg lehet szabadulni, egyáltalán nem reménytelen az igyekezeted, mindezt ráadásul úgy, hogy nem is kell éhezned hozzá. Sőt, ezt nem is javasoljuk, mert egy önsanyargatós fogyókúrát nem lehet sokáig fenntartani, aminek az lesz a következménye, hogy újra és újra visszaszeded a leadott kilókat.

Ehelyett törekedj a lassabb, de végleges súlyvesztésre. Ehhez a rendszeres mozgás mellett egy magas fehérjetartalmú étrendet ajánlunk, a kenyerek, tészták helyett pedig alternatív köreteket. Alábbi galériánkban megnézheted, melyek azok az ételek, amelyekből össze kell állnia a diétádnak a tartós fogyás érdekében.

Húspác receptek több ízlésnek megfelelően

Most már tudod, hogy a hús jó barátod. Ha szeretnéd finommá tenni, akkor próbáld ki alábbi pácreceptjeinket. Van köztük pikáns, zöldfűszeres, foghagymás. Legalább 12 órára hagyd a húst a páclében állni, hogy tényleg teljesen átvegye a fűszerek ízét. Sózni azonban csak közvetlen sütés előtt szabad.

Ezt is szeretjük