Legalább 10 kilótól szeretnél megszabadulni? Ezeket edd, és gyorsan leadod!
Megmutatjuk, mit egyél, hogy könnyen lemenjen rólad a felesleg.

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

5 tornagyakorlat Ashley Graham ajánlásával: ettől olyan kerek a popsija »

A legnőiesebb kánikularuha a szezonban: ha egyszer felveszed, többé nem akarsz mást viselni »

Ezzel a jeges teával hűsítsd magad, ha diétázol: natúr, és nincs benne felesleges kalória »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy nagyobb súlyfeleslegtől is meg lehet szabadulni, egyáltalán nem reménytelen az igyekezeted, mindezt ráadásul úgy, hogy nem is kell éhezned hozzá. Sőt, ezt nem is javasoljuk, mert egy önsanyargatós fogyókúrát nem lehet sokáig fenntartani, aminek az lesz a következménye, hogy újra és újra visszaszeded a leadott kilókat.

Ehelyett törekedj a lassabb, de végleges súlyvesztésre. Ehhez a rendszeres mozgás mellett egy magas fehérjetartalmú étrendet ajánlunk, a kenyerek, tészták helyett pedig alternatív köreteket. Alábbi galériánkban megnézheted, melyek azok az ételek, amelyekből össze kell állnia a diétádnak a tartós fogyás érdekében.

Húspác receptek több ízlésnek megfelelően

Most már tudod, hogy a hús jó barátod. Ha szeretnéd finommá tenni, akkor próbáld ki alábbi pácreceptjeinket. Van köztük pikáns, zöldfűszeres, foghagymás. Legalább 12 órára hagyd a húst a páclében állni, hogy tényleg teljesen átvegye a fűszerek ízét. Sózni azonban csak közvetlen sütés előtt szabad.

Ezt is szeretjük