Legalább 10 kilótól szeretnél megszabadulni? Ezeket edd, és gyorsan leadod!
Megmutatjuk, mit egyél, hogy könnyen lemenjen rólad a felesleg.

Ez is érdekelhet

Nyarat varázsol a nappalidba a technológia (x)

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Természetes anti-aging fegyver: ha nem bízol a retinolban, próbáld ki a bakuchiolt »

Házi, heggyógyító olajkeverék striák és pattanásfoltok ellen: nyomuk sem marad »

Piszkosul szexi a 49 éves Naomi Campbell és a 22 éves Bella Hadid az új Calvin Klein kampányban: nem látszik a korkülönbség »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy nagyobb súlyfeleslegtől is meg lehet szabadulni, egyáltalán nem reménytelen az igyekezeted, mindezt ráadásul úgy, hogy nem is kell éhezned hozzá. Sőt, ezt nem is javasoljuk, mert egy önsanyargatós fogyókúrát nem lehet sokáig fenntartani, aminek az lesz a következménye, hogy újra és újra visszaszeded a leadott kilókat.

Ehelyett törekedj a lassabb, de végleges súlyvesztésre. Ehhez a rendszeres mozgás mellett egy magas fehérjetartalmú étrendet ajánlunk, a kenyerek, tészták helyett pedig alternatív köreteket. Alábbi galériánkban megnézheted, melyek azok az ételek, amelyekből össze kell állnia a diétádnak a tartós fogyás érdekében.

Húspác receptek több ízlésnek megfelelően

Most már tudod, hogy a hús jó barátod. Ha szeretnéd finommá tenni, akkor próbáld ki alábbi pácreceptjeinket. Van köztük pikáns, zöldfűszeres, foghagymás. Legalább 12 órára hagyd a húst a páclében állni, hogy tényleg teljesen átvegye a fűszerek ízét. Sózni azonban csak közvetlen sütés előtt szabad.

Ezt is szeretjük