Almaágyon sült csülök
Így lesz jó ropogós
A szaftos sült csülök mellé készíts párolt káposztát és krumplipürét. Mindenki elégedetten, tele gyomorral áll majd fel az asztaltól.

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

A szimpla póló sok lehetőséget tartogat idén: ultramenő stílusvariációk tavaszra »

69 éves és elbűvölően stílusos: Jessica Lange tudja, hogy kell viselni a feketét »

Csökkenti az arcbőr zsírosodását, és kitisztítja a pórusokat: házi maszk narancslével »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell semmilyen csavar, az egyszerű és jól fűszerezett sült csülök fantasztikus ebéd. Kívül ropogós, belül omlós, rendkívül laktató fogás. Készítsd el Kard Éva receptje szerint, nem fogod megbánni.

Sült csülök

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 csülök
  • 3 lilahagyma
  • 3 alma
  • 2 dl fehérbor
  • 2 babérlevél
  • őrölt bors
  • köménymag
Recept idők

Elkészítés:

Tedd egy tepsi közepébe a felszeletelt almát, majd rakd köré a nagyobb darabokra vágott lilahagymát. Sózd, borsozd, szórd meg ízlés szerint köménymaggal, és mehet rá a babérlevél is. A bőrös felével felfelé helyezd középre az előzőleg besózott csülköt, majd szórd meg őrölt borssal. Önts a hús alá bort, és fóliával fedd le.

Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten körülbelül két óra alatt párold puhára. Ezután vedd le a fóliát, és fordítsd át a csülköt, hogy a húsos rész kerüljön felülre. Ha szép pirosra sül, fordítsd vissza. Ha az a fele is ropogós lesz, kiveheted a csülköt a sütőből.

Ezt is szeretjük