Almaágyon sült csülök
Így lesz jó ropogós
A szaftos sült csülök mellé készíts párolt káposztát és krumplipürét. Mindenki elégedetten, tele gyomorral áll majd fel az asztaltól.

Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Az eszményi nő ruhatára: imádjuk Monica Bellucci stílusát »

10 évvel öregebbnek néz ki sminkjével a 33 éves Keira Knightley – A Photoshop sem kevés »

A középső Baldwin lány bomba alakot villantott: izmos hasán ámulunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell semmilyen csavar, az egyszerű és jól fűszerezett sült csülök fantasztikus ebéd. Kívül ropogós, belül omlós, rendkívül laktató fogás. Készítsd el Kard Éva receptje szerint, nem fogod megbánni.

Sült csülök

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 csülök
  • 3 lilahagyma
  • 3 alma
  • 2 dl fehérbor
  • 2 babérlevél
  • őrölt bors
  • köménymag
Recept idők

Elkészítés:

Tedd egy tepsi közepébe a felszeletelt almát, majd rakd köré a nagyobb darabokra vágott lilahagymát. Sózd, borsozd, szórd meg ízlés szerint köménymaggal, és mehet rá a babérlevél is. A bőrös felével felfelé helyezd középre az előzőleg besózott csülköt, majd szórd meg őrölt borssal. Önts a hús alá bort, és fóliával fedd le.

Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten körülbelül két óra alatt párold puhára. Ezután vedd le a fóliát, és fordítsd át a csülköt, hogy a húsos rész kerüljön felülre. Ha szép pirosra sül, fordítsd vissza. Ha az a fele is ropogós lesz, kiveheted a csülköt a sütőből.

Ezt is szeretjük