Sült káposzta ropogós baconnel és hagymával - Nem tudsz belőle eleget készíteni
Igazi újdonság lehet a családnak a színes és illatos sült káposzta.
Ez is érdekelhet
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- A természet ihletet ad (x)
beauty and style
- Gyönyörű cipők nyári kalandozásokhoz, ahogy még nem láthattad: a magyar márka kampányára mindenki felfigyel »
- A 47 éves Eva Longoria ezüst ruhában ragyogott a vörös szőnyegen: csodás ruhák a cannes-i filmfesztiválról »
- A nyári farmerdivat vagány fazonjai vékony és telt alkaton is jól mutatnak: visszakacsintanak a ’90-es évek kedvencei »

Top olvasott cikkek
- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Pindorch Csaba és felesége 4. gyermeküket várják: Verebes Lindával így jelentették be
Ha nem tudod kitalálni, mi legyen a vacsora, jusson eszedbe a zamatos, baconnel és hagymával sült káposzta. A hozzávalókat bármikor könnyen beszerezheted, és az elkészítése sem állíthat kihívás elé.
Rakd a kis darabokra vágott bacont egy serpenyőbe, és pirítsd meg körülbelül tíz perc alatt. Add hozzá az aprított hagymát és a fokhagymát, majd karamellizáld kis lángon tíz percig. Közben kevergesd meg. Tedd hozzá a felszeletelt káposztát. Fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával, szórhatsz még hozzá fokhagymaport is. Ha a káposzta elég puha, leveheted a tűzről.