Krémes, sajtos töltött tojás: egyszerű, szuper ötlet az ünnepi asztalra
Ha vendégeket vársz húsvétkor, a fűszeres, sajtos töltött tojás biztos befutó!

Krémes, sajtos töltött tojás: egyszerű, szuper ötlet az ünnepi asztalra
Ez is érdekelhet

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Igazi kis gyöngyszem az alpesi panorámaút: szépsége mindenkit elvarázsol (x)

Nagy méretű burkolólapok ragasztása: így sokáig gyönyörködhetsz a végeredményben (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

beauty and style

A ráncokat és a pattanásokat is hatékonyan kezeli: így készíts kurkumaolajat »

Nőies és vagány overallok a nyári kínálatból: a legdivatosabb retró fazonok »

A 42 éves Diane Kruger szuper formában van: hamar visszanyerte a szülés előtti alakját »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ki ne hagyd húsvétkor a töltött tojást! Remek választás a főtt sonka mellé. Nagy előnye, hogy elképesztően egyszerű, és gyorsan összedobható. A töltelékbe pedig bármit belekeverhetsz, amit otthon találsz.

Sajtos töltött tojás

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db főtt tojás
  • 10 dkg sajtkrém
  • 2 szál újhagyma
  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • 2 evőkanál tejföl
  • bors
  • chili
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat főzd keményre 10 perc alatt, majd vágd félbe, és óvatosan emeld ki a sárgáját, hogy a fehérje ne sérüljön meg. A sárgákat villával törd össze, add hozzá az apróra vágott újhagymát, a mustárt, a sajtkrémet, a tejfölt, ízlés szerint sózd és borsozd, majd alaposan keverd össze. Ha teheted, vesd be a botmixert.

Kanalazd vissza a krémes masszát a tojásfehérjébe, és szórd meg chilivel vagy őrölt pirospaprikával. Díszítheted petrezselyemzölddel, hagymaszárral, zöldségekkel. Tálalásig tartsd a hűtőben.

Ezt is szeretjük