A legfinomabb reggeli turmixok
Laktatóak és egészségesek
Nyár van, ilyenkor az a legjobb, ha a napot egy jó adag gyümölcsből készült turmixszal indítod.

Dia

	Ananászos-kókuszos turmix	Az ananász az egyik legjobb gyümölcs, amit fogyaszthatsz, zsírégető, tele van C-vitaminnal, és az emésztésednek is jót tesz, ha kombinálod némi kókusszal, igazi vitaminbombát kapsz.

Ananászos-kókuszos turmix

Az ananász az egyik legjobb gyümölcs, amit fogyaszthatsz, zsírégető, tele van C-vitaminnal, és az emésztésednek is jót tesz, ha kombinálod némi kókusszal, igazi vitaminbombát kapsz.

Dia

	Turmix kiviből és szőlőből	Diétához ugyan nem ez a legmegfelelőbb turmix, amit készíthetsz, azonban ha erősíteni szeretnéd az immunrendszered, kicsit javítani az emésztésed és szépíteni a bőröd, akkor talán a legjobb, amit választhatsz.

Turmix kiviből és szőlőből

Diétához ugyan nem ez a legmegfelelőbb turmix, amit készíthetsz, azonban ha erősíteni szeretnéd az immunrendszered, kicsit javítani az emésztésed és szépíteni a bőröd, akkor talán a legjobb, amit választhatsz.

Dia

	Banánturmix	Ha turmix, akkor talán mindenkinek először a banán ugrik be, ha kicsit kényeztetnéd magad, akkor sok tejjel és vaníliás cukorral készítsd, ez nem lesz a legegészségesebb turmixok egyike, de még így lényegesen jobb, mint ha például kenyeret reggeliznél, az íze pedig felülmúlhatatlan.

Banánturmix

Ha turmix, akkor talán mindenkinek először a banán ugrik be, ha kicsit kényeztetnéd magad, akkor sok tejjel és vaníliás cukorral készítsd, ez nem lesz a legegészségesebb turmixok egyike, de még így lényegesen jobb, mint ha például kenyeret reggeliznél, az íze pedig felülmúlhatatlan.

Dia

	Barackos-almás turmix	Egy igazi immunerősítő bomba, ami jót tesz a szívednek, és tömve van C-vitaminnal, így nátha ellen is kiváló, persze csak az íze miatt is fogyaszthatod.

Barackos-almás turmix

Egy igazi immunerősítő bomba, ami jót tesz a szívednek, és tömve van C-vitaminnal, így nátha ellen is kiváló, persze csak az íze miatt is fogyaszthatod.

Dia

	Eper	Talán a legszebb gyümölcs, ami fogyasztóját is megszépíti, bőröd nagyon hálás lesz érte, ha rendszeresen fogyasztasz epret, illetve abból készült turmixot, ami illatos és mennyeien finom, ráadásul fogyaszt is, hogy ne legyen nagyon egyhangú, egy kis mentával dobd fel!

Eper

Talán a legszebb gyümölcs, ami fogyasztóját is megszépíti, bőröd nagyon hálás lesz érte, ha rendszeresen fogyasztasz epret, illetve abból készült turmixot, ami illatos és mennyeien finom, ráadásul fogyaszt is, hogy ne legyen nagyon egyhangú, egy kis mentával dobd fel!

Dia


            	Répaturmix
            	Nem, valóban nem gyümölcs, azonban érdemes időnként ezzel a turmixszal indítanod a napod, jót tesz a látásnak, a bőröd is szebb lesz tőle, magas rosttartalmának köszönhetően pedig a gyomrod is hálás lesz érte.

Répaturmix

Nem, valóban nem gyümölcs, azonban érdemes időnként ezzel a turmixszal indítanod a napod, jót tesz a látásnak, a bőröd is szebb lesz tőle, magas rosttartalmának köszönhetően pedig a gyomrod is hálás lesz érte.

Dia

	Meggyes turmix	Temérdek antioxidáns, csábító külső és isteni íz, ez az, amit egy jól sikerült meggyes ital biztosan tud, ezen kívül gondoskodik kalcium-, magnézium- és vasháztartásod kiegyensúlyozottságáról, kész főnyeremény.

Meggyes turmix

Temérdek antioxidáns, csábító külső és isteni íz, ez az, amit egy jól sikerült meggyes ital biztosan tud, ezen kívül gondoskodik kalcium-, magnézium- és vasháztartásod kiegyensúlyozottságáról, kész főnyeremény.

Dia

	Narancsturmix	A fogyókúrázók, diétázók első számú kedvenc reggelije, A-, B- és C-vitamint tartalmaz jelentős részben, így jót tesz a látásodnak és a bőrödnek is.

Narancsturmix

A fogyókúrázók, diétázók első számú kedvenc reggelije, A-, B- és C-vitamint tartalmaz jelentős részben, így jót tesz a látásodnak és a bőrödnek is.

Ezt is szeretjük
Fotó: