Képeken a legjobb ételek, ropogós bunda alatt
Ellenállhatatlan falatok recepttel
A rántott fogások minden nagyobb étkezésen helyet kapnak.

Dia

	Rántott hagymakarika	A hagymakarika köretként és rágcsálnivalóként is tökéletesen megállja a helyét, a panír alatt omlósan lágyra sült, jellegzetes ízű zöldség valamilyen mártogatóssal kiegészítve a legfinomabb. Készítheted egyszerűen lisztbe mártva is, de megéri kipróbálni a teljes paníros változatot is. A tökéletes receptet itt találod hozzá.

Rántott hagymakarika

A hagymakarika köretként és rágcsálnivalóként is tökéletesen megállja a helyét, a panír alatt omlósan lágyra sült, jellegzetes ízű zöldség valamilyen mártogatóssal kiegészítve a legfinomabb. Készítheted egyszerűen lisztbe mártva is, de megéri kipróbálni a teljes paníros változatot is. A tökéletes receptet itt találod hozzá.

Dia

	Krokett	A krokett a krumplipüré továbbfejlesztett változata, az egyik legnépszerűbb köret, amiből a házilag készített fényévekkel finomabb a mirelit változatnál, ezért mindenképpen megéri a macerát. Készítheted egyszerűen krumpliból, de adhatsz hozzá sajtot, paradicsomot vagy bármilyen finom zöldséget, fűszert. Itt megtalálod az alapreceptet, amit hangulatod szerint bővíthetsz.

Krokett

A krokett a krumplipüré továbbfejlesztett változata, az egyik legnépszerűbb köret, amiből a házilag készített fényévekkel finomabb a mirelit változatnál, ezért mindenképpen megéri a macerát. Készítheted egyszerűen krumpliból, de adhatsz hozzá sajtot, paradicsomot vagy bármilyen finom zöldséget, fűszert. Itt megtalálod az alapreceptet, amit hangulatod szerint bővíthetsz.

Dia

	Rántott zöldségek	A friss, ropogós zöldségeknek is remekül áll a ropogós bunda, akár komplett ebédet biztosítva. Egy egyszerű mártogatóssal kiegészítve pompás fogás lehet akár az irodába is, hidegen és melegen is finom, bár a frissen sült verziónál biztosan nincs jobb. Fogd a kedvenc zöldségedet, panírozd be a szokásos módon és már mehet is a forró olajfürdőbe.

Rántott zöldségek

A friss, ropogós zöldségeknek is remekül áll a ropogós bunda, akár komplett ebédet biztosítva. Egy egyszerű mártogatóssal kiegészítve pompás fogás lehet akár az irodába is, hidegen és melegen is finom, bár a frissen sült verziónál biztosan nincs jobb. Fogd a kedvenc zöldségedet, panírozd be a szokásos módon és már mehet is a forró olajfürdőbe.

Dia

	Rántott sajt	A sajtok panírozásánál két dologra kell ügyelned, hogy biztosan ne legyen problémád: panírozz duplán, és lehetőleg valamilyen keményebb sajtot válassz, vagy ha lágyat szeretnél, akkor olyat, aminek relatíve vastag héja van, például a camembert tökéletes választás erre a célra, biztosan nem folyik ki, mégis lágy a belseje. Ez egy egyszerű, elronthatatlan recept.

Rántott sajt

A sajtok panírozásánál két dologra kell ügyelned, hogy biztosan ne legyen problémád: panírozz duplán, és lehetőleg valamilyen keményebb sajtot válassz, vagy ha lágyat szeretnél, akkor olyat, aminek relatíve vastag héja van, például a camembert tökéletes választás erre a célra, biztosan nem folyik ki, mégis lágy a belseje. Ez egy egyszerű, elronthatatlan recept.

Dia

	Rántott csirkemell	Itt szerepelhetne bármelyik húsféle, a tökéletes rántott szelet titka az, hogy a panírozás előtt fűszerezd, a csirkemell esetében pedig érdemes legalább fél órára fokhagymás, fűszeres tejbe áztatnod a hússzeleteket, hogy a végeredmény igazán omlós és ízletes legyen. Tökéletes recept a tökéletes vacsorához.

Rántott csirkemell

Itt szerepelhetne bármelyik húsféle, a tökéletes rántott szelet titka az, hogy a panírozás előtt fűszerezd, a csirkemell esetében pedig érdemes legalább fél órára fokhagymás, fűszeres tejbe áztatnod a hússzeleteket, hogy a végeredmény igazán omlós és ízletes legyen. Tökéletes recept a tökéletes vacsorához.

Dia


            	Rántott hal
            	A lágy húsú halak rántva isteni finomak, mégis borzasztó keveset fogyasztunk belőlük. Ha kóstoltál már friss rántott halfilét, akkor bizonyára gyakrabban fogod igényelni ezt a fajta ételt. Hagyd a mirelit változatokat a fagyasztók mélyén, és keresd fel a legközelebbi piacot, hidd el, megéri a fáradságot és a plusz költséget. Így készítsd tökéletesre.

Rántott hal

A lágy húsú halak rántva isteni finomak, mégis borzasztó keveset fogyasztunk belőlük. Ha kóstoltál már friss rántott halfilét, akkor bizonyára gyakrabban fogod igényelni ezt a fajta ételt. Hagyd a mirelit változatokat a fagyasztók mélyén, és keresd fel a legközelebbi piacot, hidd el, megéri a fáradságot és a plusz költséget. Így készítsd tökéletesre.

Dia

	Cordon bleu	A milliószor félreértett és ennél is többször rosszul leírt, laktató étel csak akkor lesz igazán finom, ha több apró részletre alaposan odafigyelsz vagy felkészülsz. Egyrészt a töltelék helyes megválasztása az, ami eldönti, hogy milyen lesz a végeredmény, a tökéletes panír a másik döntő pont. Ha e kettőre figyelsz, nem hibázhatsz. Így készítsd!

Cordon bleu

A milliószor félreértett és ennél is többször rosszul leírt, laktató étel csak akkor lesz igazán finom, ha több apró részletre alaposan odafigyelsz vagy felkészülsz. Egyrészt a töltelék helyes megválasztása az, ami eldönti, hogy milyen lesz a végeredmény, a tökéletes panír a másik döntő pont. Ha e kettőre figyelsz, nem hibázhatsz. Így készítsd!

Ezt is szeretjük
Fotó: