Rántott, töltött mozzarella - Az olaszok így készítik kedvencüket
Ilyen különleges még soha nem volt a rántott sajt: töltsd meg a mozzarellát mindenféle finomsággal!

Rántott, töltött mozzarella - Az olaszok így készítik kedvencüket
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Tökéletes szemöldök gyanta nélkül: így fésüld, hogy szedni is alig kelljen »

Nincs köldöke a Victoria’s Secret modelljének: ilyen a hasa retus nélkül »

Így kommunikáld okosan, ha nem hívsz meg valakit az esküvőre, aki számít rá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Több, mint rántott sajt, igazi különlegesség! A mozzarellába sonka és paradicsom is kerül. Fontos, hogy a sajtot mindenhol befedje a panír, különben szétfolyik sütés közben. Snacknek ugyanolyan kiváló, mint feltétnek vagy körettel főfogásnak.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db mozzarella
  • 8 szelet sonka
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 2 db paradicsom
  • bors
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

A mozzarellát csepegtesd le, majd papírtörlővel töröld szárazra. Vágd be a tetejét, és vájd ki a belsejét. Töltsd meg apróra vágott sonkával, paradicsomdarabkával, majd szórd meg oregánóval, sóval és borssal. Rakd vissza a tetejét, és készíts elő mindent a panírozáshoz.

Forgasd meg a mozzarellákat a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Ha biztosra akarsz menni, duplán panírozd be a sajtot. Így biztosan nem folyik szét. Rakd bő, forró olajba, és süsd meg aranybarnára minden oldalát. Szedd a papírtörlőre, és csepegtesd le róla az olajat. 

Ezt is szeretjük