Rántott, töltött mozzarella - Az olaszok így készítik kedvencüket
Ilyen különleges még soha nem volt a rántott sajt: töltsd meg a mozzarellát mindenféle finomsággal!

Rántott, töltött mozzarella - Az olaszok így készítik kedvencüket
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

5 tornagyakorlat, amitől visszakerül a feneked a helyére »

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Több, mint rántott sajt, igazi különlegesség! A mozzarellába sonka és paradicsom is kerül. Fontos, hogy a sajtot mindenhol befedje a panír, különben szétfolyik sütés közben. Snacknek ugyanolyan kiváló, mint feltétnek vagy körettel főfogásnak.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db mozzarella
  • 8 szelet sonka
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 2 db paradicsom
  • bors
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

A mozzarellát csepegtesd le, majd papírtörlővel töröld szárazra. Vágd be a tetejét, és vájd ki a belsejét. Töltsd meg apróra vágott sonkával, paradicsomdarabkával, majd szórd meg oregánóval, sóval és borssal. Rakd vissza a tetejét, és készíts elő mindent a panírozáshoz.

Forgasd meg a mozzarellákat a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Ha biztosra akarsz menni, duplán panírozd be a sajtot. Így biztosan nem folyik szét. Rakd bő, forró olajba, és süsd meg aranybarnára minden oldalát. Szedd a papírtörlőre, és csepegtesd le róla az olajat. 

Blog.hu ajánló