Rántott hús sajtos bundában: így még finomabb a panír
A rántott hús szerelmesei számára kiváló alternatíva lehet ez a sajtos bundás változat.

- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- A természet ihletet ad (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- 6 gyönyörű híresség, aki rövid frizurára cserélte hosszú haját: melyik állt nekik jobban? »
- Az 55 éves Sophie Marceau gyönyörűbb, mint valaha, nem fog rajta az idő: szépségtitkai egyszerűbbek, mint gondolnád »
- Extra dús, rugalmas, göndör fürtök hajsütő vas nélkül: így hasznosítsd újra a megmaradt műanyag szívószálakat »

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Ennyi perc az ideális szex, mondják a kutatók - A többségnél a fele sincs meg
A rántott hús régi kedvenc, ami egy különleges hozzávalóval garantáltan még jobban ízlik majd a családnak. A parmezántól finomabb lesz, ráadásul a bunda ropogósabbá is válik. A hagyományos módon olajban is megsütheted, ha kevesebb kalóriát szeretnél, rakd sütőbe a hússzeleteket.
Rántott hús sajtos bundában
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemell
- 10 dkg parmezán
- 10 dkg liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 2 db tojás
- 0.5 dl tej
- só
- bors
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A húst öblítsd le, és papírral törölgesd le róla a nedvességet. Szeleteld fel, majd ízlés szerint sózd, borsozd be. Készíts elő mindent a panírozáshoz, és forgasd meg a hússzeleteket előbb a lisztben, majd a felvert, tejjel összekevert tojásban, végül a parmezános zsemlemorzsában.
Egy serpenyőben hevíts bőséges olajat, rakd bele a szeleteket, és süsd aranybarnára a hús mindkét oldalát. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le. Ha sütőben sütnéd, rendezd a szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe, és locsold meg kevés olajjal. Told forró sütőbe, és 190 fokon süsd meg körülbelül 30 perc alatt. Közben forgasd át a szeleteket.
Az olasz rántott húst próbáltad már? A parmezános rántott húst még paradicsomszósszal is turbózhatod.
Még több recept