A 7 legjobb pogácsarecept, amit valaha olvastál
Sajtos, tepertős, hagymás...
A pogácsa az egyik legrégibb és legnépszerűbb sós finomság.

Dia

	Sok-sok sajttal	A klasszikus pogácsatésztának rettentő jól áll a sajt, akár a tetejére reszelve is, de úgy lesz a legjobb, ha magába a tésztába is teszel egy adag ízletes, de nem túl markáns ízű sajtot. A belesült tejtermék egy kissé lágyabbá és persze még finomabbá varázsolja a sörkorcsolyát. Így süsd tökéletesre.

Sok-sok sajttal

A klasszikus pogácsatésztának rettentő jól áll a sajt, akár a tetejére reszelve is, de úgy lesz a legjobb, ha magába a tésztába is teszel egy adag ízletes, de nem túl markáns ízű sajtot. A belesült tejtermék egy kissé lágyabbá és persze még finomabbá varázsolja a sörkorcsolyát. Így süsd tökéletesre.

Dia

	Tepertős pogácsa	Egy másik, szintén elterjedt és közkedvelt megoldás a házi tepertővel készül pogácsa, ami jóval markánsabb ízvilággal bír, mint a többi változat, és sok-sok borssal megszórva az igazi. Keresd fel a hentesed, kérj tőle friss és finom tepertőt, majd készítsd el! Itt a receptje!

Tepertős pogácsa

Egy másik, szintén elterjedt és közkedvelt megoldás a házi tepertővel készül pogácsa, ami jóval markánsabb ízvilággal bír, mint a többi változat, és sok-sok borssal megszórva az igazi. Keresd fel a hentesed, kérj tőle friss és finom tepertőt, majd készítsd el! Itt a receptje!

Dia

	Hagymás pogácsa	A pirított hagyma jellegzetes zamata is nagyon jól áll a sós aprósüteménynek. Már a sütőből olyan illat árad, amikor ezt a változatot készíted, hogy biztosan mindenki türelmetlenné válik, és alig várja, hogy a pogácsa megsüljön. Elronthatatlan recept, nem csak hagymakedvelőknek.

Hagymás pogácsa

A pirított hagyma jellegzetes zamata is nagyon jól áll a sós aprósüteménynek. Már a sütőből olyan illat árad, amikor ezt a változatot készíted, hogy biztosan mindenki türelmetlenné válik, és alig várja, hogy a pogácsa megsüljön. Elronthatatlan recept, nem csak hagymakedvelőknek.

Dia

	Fetával sült pogácsa	Nem kell félned, ha új ízeket szeretnél csempészni a kedvenc aprósütidbe. A sós tészta sok mindent elbír, például a görögök kedvenc sajtkészítményével, a fetával is tökéletesen működik, lágy, omlós és elképesztően finom lesz vele. Itt találod a receptjét.

Fetával sült pogácsa

Nem kell félned, ha új ízeket szeretnél csempészni a kedvenc aprósütidbe. A sós tészta sok mindent elbír, például a görögök kedvenc sajtkészítményével, a fetával is tökéletesen működik, lágy, omlós és elképesztően finom lesz vele. Itt találod a receptjét.

Dia

	Krumplis pogácsa	Ha gazdaságosan szeretnél finom ropogtatnivalót készíteni, akkor valószínűleg a krumplis pogácsánál jobb megoldást nem találhatsz. A puhára főtt burgonyával készített sós sütemény elképesztően lágy, omlós és felülmúlhatatlan ízű darab, ami minden összejövetelen jól jöhet. Itt a receptje.

Krumplis pogácsa

Ha gazdaságosan szeretnél finom ropogtatnivalót készíteni, akkor valószínűleg a krumplis pogácsánál jobb megoldást nem találhatsz. A puhára főtt burgonyával készített sós sütemény elképesztően lágy, omlós és felülmúlhatatlan ízű darab, ami minden összejövetelen jól jöhet. Itt a receptje.

Dia


            	Klasszikus pogácsa
            	Bármi történjék, a nagyi recepttárából mindig készíthetsz valami finom klasszikust, ami felidézi a gyermekkori élményeket, vagy egyszerűen csak rettentően jólesik. Az igazi, hagyományos, klasszikus recept talán egy kicsit macerásabb, mint a többiek, de minden pillanatot megér. A jól bevált receptet itt találod.

Klasszikus pogácsa

Bármi történjék, a nagyi recepttárából mindig készíthetsz valami finom klasszikust, ami felidézi a gyermekkori élményeket, vagy egyszerűen csak rettentően jólesik. Az igazi, hagyományos, klasszikus recept talán egy kicsit macerásabb, mint a többiek, de minden pillanatot megér. A jól bevált receptet itt találod.

Dia

	Gyors pogácsarecept	Ha pedig nincs időd, csak kedved pogácsát készíteni, akkor is van megoldás. A villámgyorsan elkészíthető változat semmivel sem rosszabb, mint a hosszabb előkészületeket igénylő verziók, hiszen ugyanazt az élményt nyújtja, és bármikor elkészítheted frissen. A rohanós háziasszonyok kedvenc receptjét itt találod.

Gyors pogácsarecept

Ha pedig nincs időd, csak kedved pogácsát készíteni, akkor is van megoldás. A villámgyorsan elkészíthető változat semmivel sem rosszabb, mint a hosszabb előkészületeket igénylő verziók, hiszen ugyanazt az élményt nyújtja, és bármikor elkészítheted frissen. A rohanós háziasszonyok kedvenc receptjét itt találod.

Ezt is szeretjük
Fotó: